Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:47, 14 sie 2015

Do góry
MOje ulubione miejsce

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:46, 14 sie 2015

Do góry
I uwielbiam Incrediball (strong Anabell) nawet gdy przekwita

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:45, 14 sie 2015

Do góry
Hortensja Forever (czyli seria kwitnaca również na pędach jendorocznych ) You & Me
Niby kwiat piękny z bliska...

ale z daleka coś mi nie pasuje

Wolę NN z giełdy
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:44, 14 sie 2015

Do góry
Jeśli ktoś nie wie jak wyglądają wżery opuchlaków na różach to proszę, wszystkie krzaki pogryzione

Podłośc opuchlakowa nie zna granic, nawet był w ciętych kwiatach w domu!!! Dzisiaj utłukłam dziada
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:42, 14 sie 2015

Do góry
Heidi Klum

James Galway

Startujący Falstaff

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:41, 14 sie 2015

Do góry
Lwk4 - może niekoniecznie purpury - bo startują maliny . Czerwony Leoś (Red Leonardo da Vinci) zaczyna - uwielbiam g w połączeniu z bladawcami i brązowa trawą. To takie nieoczywiste połączenie

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:36, 14 sie 2015

Do góry
Lwk4 - chwilowy zastój w purpurach
AnaArt - tera zu mnie też nie wygląda elata... bo trzy razy była przesadzana..
Rench jestem szczęsliwą posiadaczką Minervy
Irenko poldewam wodą z basenu
Polinka a nóżki okładałam lodem
Piorunek - trudno mi ocenić, bo przez trzy lata nie było u nas zimy i były niemal cąły rok u mnie piękne.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 10:33, 14 sie 2015

Do góry
iwka napisał(a)

no to kolejny wieczór z grzywki

Hi hi to ja idę sie opalać na ogród
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 10:33, 14 sie 2015

Do góry
Juzia napisał(a)

Ja już się jaram! William cały w kwiatach!
A mam jeszcze min 6 róż do wybrania! Zostawiam to sobie na zimę.

Zostaw na zime, bede miała wiecej doświdczen z purpurami i ich subtelnymi odcieniami

U mnie Tradescant ma 2 pączki.....
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 10:31, 14 sie 2015

Do góry
Ktoś sie pytał o Williama Szekspira. Wybaczcie cos ostanio zapracowana byłam straszliwie i na dodatek te upały...
Williama kupiłam w 2013 z donicy w Rosarium, była juz wtedy duza. Rok temu pieknie kwitł a w tym roku przechodzi samego siebie. Nadal mam jednak wiotkie pędy ale licze że za rok będzie juz miał zachwycajacy pokroj, w ubiegłym roku był chorowity, w tym roku dobrez sobie radzi z plamistoscią.

Uwielbiam purpurowe róze i podkreslam, ze po dobrym ukorzenieniu wcale nie sa tak wrazliwe na upały. Owszem potrafią stracic kwiat w jeden dzien ale wytwarzają tak duzo kolejnych paków, ze wcale to nie przeszkadza podziwiac ich urode. Zdecydowanie roze wola słonce nie dzeszcze. Zreszta na południu Europy sa piekne kolekcje róz mimo długotrwałych upałów. Wymagaja jednak obfitego podlewania 2 razy w tygoniu w czasie takiego skwaru
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 10:24, 14 sie 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)
No i kolejna piękna róża - cudna ta Minerva! Masz bardzo piękną kolekcję róż, jak wszystko przecież

Kacha tę rózę mam tylko dzieki Monic , bo w necie na razie jest niedostępna a ja jednak mam najlepsze doswidczenia z rozami sadzonymi latem z donic.
Monika kupiła mi cudowne okazy, ktore za rok pokaża cała swoja urodę. I chyba Burgundy wylecą w cien...... Bo sie męczą w tym palacym słoncu.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 10:22, 14 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Marzenko lista imponujaca czytajac jestem zaskoczona bo nie mam tylko dwoch trawek ...ptasie lapki na ktore poluje i niebieskiej zapomnialam jak sie zwie Ale ilosci u mnie marne bo miejsca brak, moze z czasem naucze sie upychania ala Marzenka. Fajnie masz ze ogrod nie wymaga tyle wody. U mnie ostre podlewanie wieczorem i dolewanie rankiem hortensji ))) pieknie nadrobilam pismo obrazkowe i nie tylko ) buziaczki )))

Jola ucze sie komponować trawki/carexy. Popełniam wiele błedów z tego powodu ciagle przesadzanie

Najbardziej efektywne jest podlewania linia kroplującą, właczam w nocy, powoli dozuje sie woda, nic sie nie leje po lisciach i w mojej glinie długi sie utrzymuje.
Zapraszam na pismo obrazkowe wieczorem
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 10:19, 14 sie 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
To nie tylko u mnie burza atrapa... ale w okolicy narozrabiała.. a ja podlewałam rodki.. A darmowa woda poszła nie tam gdzie trzeba.

Miło słyszeć że seria cirkus jest dobra... bo ja na razie mam tylko 2 szt, i też się bardzo mi podają.

Prezcież to Twoj Lavender Flower Circus mnie urzekł a gdy na innym forum zobaczyłam tę roze z Minerva to sie zakochałam na zabój To Majka ma takie połączenie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 10:18, 14 sie 2015

Do góry
Kuba napisał(a)
A ja nie kojarzę Twojej praire fire, z czym rośnie?

W cisach w małym prostaokacie. W tym roku orzesloniła ja nietypowa stipa jakas tam
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 10:16, 14 sie 2015

Do góry
Karol99 napisał(a)

Wow, niezła kolekcja.

Witaj u mnie
Gdy pisze na forum ze sie zatrawkowalam i nadal planuje nikt nie wierzy
Wieczorem wymienie pozostałe trawy !
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 10:15, 14 sie 2015

Do góry
Efffa napisał(a)

Wow, przydatna ściaga również dla mnie! To ja zapytam o naj naj najbardziej ulubioną?

To tylko Carexy ale przyznam sie ze moje najulubieńsze. Zrobie dzisiaj fotki tych traw
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 10:15, 14 sie 2015

Do góry
Monic napisał(a)
Ja tez planuje aż 5szt. Lavender Flower Circus. Wszystkie z Circusów są jak dla mnie doskonałe.

Ja tylko 2 szt bo obok mam juz Lavender Ice ale circusy mnie nęcą. Pewnie cos trzeba będzie usunąć za rok zatem znajdzie sie miejsce dla nich. Harknessy tez mnie nęcą
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 10:13, 14 sie 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Do Silver Sceptre lepiej pasuje określenie zielono-szary

Miłego basenowania urlopowiczko

O tak, masz racje. U mnie na razie słabo rosna, bo sa posadzone na patelni. Mimo codziennego podelwania cierpią od tego afrykańskiego słonca Ale wykopie dzisiaj im dwa bukszpany aby zrobic miejsce (bo przeciez u Ciebie sa duze) i za rok będe je podziwiac
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 10:12, 14 sie 2015

Do góry
Juzia napisał(a)
Przyszłam się pochwalić, że obie Tradescant mają nowe pączki
Czyli jeszcze ich nie zabiłam

Poczekaj, mój Falstaff cały sie zapaczkowal hi hi bedziemy sie jarac tymi purpurami. Juzia za rok oszalejesz z zachywtu nad nimi
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 10:10, 14 sie 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Coś czuje zę nie będzie jednoznacznej odpowiedzi. Może być czasem bardziej wnikliwa od poprzedniej

Hi hi znasz mnie
Dwa lata temu nr 1 była morrowi variegata, rok temu frosted curls I bronze form, w tym roku chyba evergold/ice cream a za rok prognozuje, ze elata
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies