Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Tess"

Ogród na 300 metrach kwadratowych 19:34, 24 lut 2013

Do góry
Wy tu zaglądacie!? Wstyd mi bo ja nie.

Ewo pierwsza - świetnie, że Ci się przyda, i Ewo druga w kolejności wpisów - dzięki za odwiedziny i miłe słowa; Margi, Tess, Weroniko dziękuję za gratulacje.

Moje ogrodnictwo w zaniku, tzn. kupiłam nasiona cukini, czarnych pomidorów, zapisałam się na akcję w portalu Na Ogrodowej - hodowanie warzyw i prowadznie dziennika uprawy w forum to portalu (polecam). Poluję na okragłe cukinie - pan w ogrodniczym obiecał, że jeszcze będą. Wysiewy pod koniec marca. No i myślę. Głównie o tym, że na balkonie muszę jednak zrobić tropikalny ogród. Bo gorąco na nim okrótnie. Tylko ten wiatr ze wszsytkich stron okropnie mnie martwi.
Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 14:22, 24 lut 2013

Do góry
Tess napisał(a)

ładna rabatka, tylko szyja boli

hehehe
No rzeczywiście trzeba sie troszkę pogimnastykować
Co z tym ogródeczkiem począć 13:25, 24 lut 2013

Do góry
Gratulacje! Pierwsza setka pękła, teraz już z górki

Ode mnie masz takie piękności z mojego wiejskiego ogródka.

Postawić trawkę nad i... 13:16, 24 lut 2013

Do góry
Tess napisał(a)

Aniu, rozwaliło mnie trafnością.
Zapożyczam i używać będę. Zawsze i wszędzie, bo ja konsekwentna jestem w każdej dziedzinie

...podziwiam konsekwencje i konsekwentnych...ja jakoś nie mogę zapaść na ta chorobę... ciągle mi sie odmienia... no ale na projekt od Danusi nie ma rady...tu muszę być...
Rododendronowy ogród II. 12:57, 24 lut 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Jako właścicielka dwóch kotów napisze, że obiema łapkami podpisuję się pod tym, co napisała Bożenka:
to że ludzie dziela sie na miłosników psów i kotów wiadomo od dawna ale powinna to byc miłośc mądra tak samo jak również w stosunku do wszystkiego co kochamy.

Moje koty od wiosny do jesieni biegają po ogrodzie, dlatego może nie mam zbyt wielu obcych gości. Ale rozumiem tych, którzy sobie nie życzą zbierania kocich odchodów z ogródka.
A co powiecie na to, że przed moją furtką, na samym środku, kilka razy w tygodniu zastaję psie odchody? Raz nawet widziałam jak to robił. Pies robił, jego pan stał i czekał. Zanim wybiegłam, pies z panem oddalili się na bezpieczną odległość a kupa została.

Kota trudniej upilnować, ale psa?

Oj to dopiero masakra! Chyba bym zjadła takiego pana ze złości jak bym dostała w swoje ręce!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:45, 24 lut 2013

Do góry
Agata19762 bardzo dziękuje, cudny wiosenny akcent!
u nas już +6

Bożenko, dziękuję w imieniu Waligóry

Tess, piękny bociek
Jula, też cmokam i dziękuję

Aniu an_tre, lilie, to co lubię dzięki

Weroniko, jaki piękny ptaszek! cudo!

Jagoda, dzięki za słoneczko, od razu cieplej

Marzenko i Bożenko? Epodlas, trochę dbam o zdrowie

Evchen, witaj, tak naprawdę zimowo watek się toczy, ale jednak już po 21 i od dziś chyba rusza wszystko, buziam
Kindziu i Ewo, też pozdrawiam

Dorotko, sama prawda, ogród leczy dusze i ciało

Ewa, dzięki za petunię meksykańską
Eliza, jak to dobrze, że przypomniałaś o rowerze, zapomniałam o swoim prezencie
Ula, warunki pogodowe na wyjazd były cięzkie, ale jak juz wiesz, powrót szczęśliwy

Pszczółko, inspiracji w Poznaniu wiele, dzis na spokojnie obejrzę zebrane materiały; ba były nawet pszczółki i miód na targach..
Anabell dzięki za odwiedziny i zapraszam wiosną, bo chyba te 1280 cebul jednak zakwitnie

Zbysiu, dziękuję i niesamowite, że oboje macie świeto w tym dniu

Gosiniak, dziękuję było wspaniale, inaczej byc nie mogło

ewa004, kochana dzieki za troskę

mazurka/Małgosiu, po słupie elektrycznym, przynajmniej zasłoniła chociaż w części nieciekawy widok; myślę, ze można i po ziemi puścić, ale pewnie i tak w górę będzie się piąć
Ana, ja też się cieszę z poznania ciebie, obiadek wspaniały, a miejsce przepiękne, super klimat w tej Werandzie..powrót bezpieczny, Marzenka zuch kierowca

Zbysiu, aktualnie wklejam, u mnie w domu komp bardzo wolno chodzi...ja też z kurami najczęściej chodzę spać
AniuDS, cieplutko pozdrawiam, już +7 i słońce!!
Ewelinko, wklejam na wątku z Gardenii
Jolu, wrażeń moc było
ewa004, następnym razem wybierzesz się z nami

Marzenko, dzięki za fotki
Lena, pozdrawiam, było świetnie i mimo ciężkich warunków, droga szybko zleciała, i tak nie nagadałyśmy się do końca

Aniu monte, oczywiście wychodziłam, było nam raźniej

ana_art, Aniu szkoda, że nie mogłas być
Polu, miałysmy farta, spotac Maję na żywo, bardzo sympatyczna osoba donica super była i taka optymistyczna kolorystyka

Rododendronowy ogród II. 12:31, 24 lut 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Jako właścicielka dwóch kotów napisze, że obiema łapkami podpisuję się pod tym, co napisała Bożenka:
to że ludzie dziela sie na miłosników psów i kotów wiadomo od dawna ale powinna to byc miłośc mądra tak samo jak również w stosunku do wszystkiego co kochamy.

Moje koty od wiosny do jesieni biegają po ogrodzie, dlatego może nie mam zbyt wielu obcych gości. Ale rozumiem tych, którzy sobie nie życzą zbierania kocich odchodów z ogródka.
A co powiecie na to, że przed moją furtką, na samym środku, kilka razy w tygodniu zastaję psie odchody? Raz nawet widziałam jak to robił. Pies robił, jego pan stał i czekał. Zanim wybiegłam, pies z panem oddalili się na bezpieczną odległość a kupa została.

No i masz całkowitą rację. tym razem miłosnik psów bez podstawowych zasad dobrego wychowania.Niech sobie z psem postoi pod swoja furtką.
Rododendronowy ogród II. 12:25, 24 lut 2013

Do góry

Co z tym ogródeczkiem począć 11:07, 24 lut 2013

Do góry
ewa004 napisał(a)

[b]Tesiu

Pewnie że nie długo ,ale jak się logowałam to myślałam że nie odnajdę się przy tych waszych cudnych domach i ogrodach.
Tym czasem mija siedem miesięcy a ja dnia bez was nie mogę wytrzymać :

ja też tak myślałam...ale to forum wciąga jak czarna dziura i ruchome piaski...i nie ma ratunku

wpadłaś jak śliwka w kompot

-zapożyczone od Tess
W Gąszczu u Tess 11:06, 24 lut 2013

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

Miałaś tylko klęczeć na grochu, ale jak chcesz i się domagasz mogę grabie dołozyć, co mi tam. Ino mi ich nie popsuj. Jak władza zębata będzie władać bez tak ważnego atrybutu, hę?

Grabulki, normalnie leżę i pękam Zlituj się
Nad Rozlewiskiem byłam w nocy..
Teraz u Madźenki Gardenię oglądam.
W Gąszczu u Tess 11:00, 24 lut 2013

Do góry
Tess, witam serdecznie. Odpisałam Ewusiowi, a z Tobą się nie przywitałam. Lecę nad Rozlewisko, bo tam chyba jesteś.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:08, 24 lut 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Madżenko, jakbyśmy mogli nie wybaczyć? Odpocznij.
A ta zamieć bliżej Wrocławia czy Poznania?

Bliżej Poznania. Dolny Śląsk powitał nas czarnymi drogami, al do Rawiacza było masakrycznie....
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 08:36, 24 lut 2013

Do góry
To Ty już się wyspałaś? Na kominkach Cię widziałam
Połowa działki - czyli mam powoli dość 08:33, 24 lut 2013

Do góry
halina_zawitkowska napisał(a)
Ktoś w Ogrodowisku zrobił przepiękne zdjęcia z zachdzącym słońcem i z chmurami.Mam pytanie czy pozwoliłby mi je namalować.Nie zapisałam sobie autora i nie mogę trafić do niego lub niej z pytaniem.Oczywiście nie pogniewam się jak odmówi Pozdrawiam serdecznie .Rewanzem byłby obraz.

Tess też zrobiła piekny zachód słońca
Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 08:30, 24 lut 2013

Do góry
nieszka napisał(a)
Dereniowo hostowa rabatka

ładna rabatka, tylko szyja boli

Co z tym ogródeczkiem począć 08:19, 24 lut 2013

Do góry
ewa004 napisał(a)
nie myslałam że moja przygoda z wami tak długo będzie trwała

Siedem miesięcy to długo?
Mój kawałek raju II 01:47, 24 lut 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Dobrej nocy Aniu

Sweet dreams Tess
Mój kawałek raju II 01:29, 24 lut 2013

Do góry
Dobrej nocy Aniu
Mój mały raj na ziemi :) 01:27, 24 lut 2013

Do góry
Anula, ile można pracować?
Odcisk obcasa zostawiam, bom się na pięcie odwróciła
Ogródek Hanusi po zimie 01:24, 24 lut 2013

Do góry
Ja to mam nosa i wiem, kiedy wpaść
Takie pyszne pierożki, że mniam, mniam...
Choć o tej porze jeść niezdrowo

A o tym sposobi ena kości nie słyszałam.
Da się to zjeść? Tę skorupkę zmieloną?

Pozdrawiam Haniu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies