wczoraj ponoć okropne śniezyce u Was były, nie smuć się
Bulwka zaczęła wypuszczać ...po oderwaniu sadzonki ukorzeniłam w wodzie...posadziłam z widocznymi korzonkami i ładnie rosną.Będę je uszczykiwać,żeby się rozkrzewiły.Można z listka...ale dłużej i słabiej się ukorzeniają.Nasion nie mam...u mnie nie zakwitły...może teraz się pokażą?
jest tak piękny że... idealny. Elementy ,które wprowadzasz tutaj świetne. I kwiaty do bukietów... kojarza mi się z dzieciństwem- moi rodzice mieli nas 4 dziewczynki. A te dziewczynki całe lato bawiły się w kompoty z owoców i kwiaciarnie z tysiacami bukiecików. A w takich baliach jak twoje wieczorami się kapałyśmy w wodzie nagrzanej słońcem
doszły do ciebie już te rdzawe zakup z tyskiej giełdy?
U nas jutro balik i jestem hoc raz super mama bo niebrobie wlasnie dyni (jak oczywiscie b wolala) ale postanowiln raz dac corce wlasnie ksiezniczke-bedzie.jedna z pewnie dziesieciu Elz.
Ogłoszenie zostało zuważone Sprawdzę, ile jeszcze mam nasionek
Gosia ja też uzależniony ale nie tylko od ogrodowiska a telefonu i fb
Posłuchałam, obrażałam, odwyku nie planuje brac
Przepis na odwyk poproszę.
fantasyczne są
Dzisiaj rano niespodzianie zapukała do mych drzwi Wcześniej niż oczekiwałem przyszły te cieplejsze dni Zdjąłem z niej zmoknięte palto, posadziłem vis a vis Zapachniało, zajaśniało, wiosna, ach to ty Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty... Dni mijały coraz dłuższe, coraz cieplej było u mnie Coraz lżejsze miała suknie, lekko płynął wiosny strumień Wreszcie nocy raz czerwcowej zobaczyłem ją jak śpi Bez niczego, zrozumiałem lato, echże ty Lato, lato, lato, echże ty Lato, lato, lato, echże ty ... Od gorąca twych płomieni zapłonęły liście drzew Od zieleni do czerwieni krążył lata senny lew Mała chmurka nad jej czołem, mała łezka, słony smak Pociemniało, poszarzało - jesień, jak to tak? Jesień, jesień, jak to tak? ... Białe wiatry już zawiały, wiosny, lata wszystkie znaki Po niej tylko pozostały przymarznięte dwa leżaki Stoję w oknie, wypatruję, nagle dzwonek u mych drzwi Zima, zima wchodźże szybciej, ogrzej się na parę chwil
Ogłoszenie Przyjmę do dobroczyńcy parę nasionek pomidora Malachitowa Szkatułka
świetne to porównanie zrobiłaś praca popłaca jests tego dowodem
taaa , prawda że dlugo