Ale że ta obwódka może być i że to pasuje do tych grabów? Bo jakoś wcześniej tak zrobiłam na planie a teraz jakoś mi sie to gryzie. A brzoza tam właśnie w tej obwódce była planowana
A warzywniak też myślałąm odgrodzić czymś zimozielonym i też była dyskusja o cisie.. A le nie pomyślałam o tej obwódce że też może być z cisa . Jak ja lubie takie dyskusje
To może w tej obwódce bukszpanowej pomyślisz o brzozie? Będzie nawiązanie do placyku.
A jeszcze podsunę jedną myśl Może zamiast obwódki bukszpanowej pomyśleć o cisowej i cis w formie wyższego żywopłotu powtórzyć zamiast hortensji odgradzającej warzywniak... Oczywiście to taka lużna myśl
Biale bombki jeszcze kilka lat temu byly nie do dostania.wiem bo takie.sobie wtedy wymyslilam i musialam sie naszukac.na.szczescie teraz z tym lepiej. Za komplementy jedynie podziekuje bo nie wiem co napisac...
Asia Nawigatorka zmotywowała mnie do rozpoczęcia sezonu przygotowań dekoracji świątecznych Na pierwszy ogień poszły gwiazdy z papieru
Czasochłonne zajęcie ale przyjemne Nie wszystkie są idealne ale praktyka czyni mistrza... Może 20-sta będzie perfekcyjna Póki co 5 zrobionych 4 białe, jedna brązowa.
ja taka gwiazdę robiłam rok temu i dostwalam...brrrr M się zliwował i kupił w Ikei
cieszy mnie Twoja radość
czekam jutro na fotki - ja tez mam sporo malowania, może jutro się uda.