Monika
Całkiem z innego jeszcze
A ja się nie obrażam Takich 3m mirabelek to u mnie na terenie firmy z 15 rośnie ... przyznam sie szczerze, ze nawet rozważałam taki pomysł przeniesienia ich do mnie ... ale tylko przez chwilę Jestem bardzo zadowolona z zakupu ŚŚ ... cieszę się, że rosną już u mnie i wiem, że caly pic polega na tym aby je właściwie prowadzić ... wówczas bedą cieszyć ... może wymaga to pracy ale jaka satysfakcja
Noo ogromne ... trochę się zdziwiłam jak takie kolosy zobaczyłam Dobrze, że jakoś je upchnęliśmy w mojej osobówce
Wiadomo, że takie maleństwo wymaga opieki ... a wczoraj to nawet mało przyjemnie było zimno i wietrznie ... dobrze, ze troszkę słońca w tym wszystkim mieliśmy
Jeśli będę w okolicy to dam znać ... może się uda ... oczywiście Ciebie tez zapraszam
Miło mi słyszeć od Ciebie takie pochwały
Jak to facet faceta potrafi zrozumieć No niestety zadowolony eM nie jest ale nie ma wyjścia ... musi poprawiać ... tylko teraz pytanie - kiedy się za to zabierze?
Najpierw pochwalę wgłębnik, wyszedł rewelacyjnie. A tutaj fantastycznie. Pozmieniało sie w ogrodzie. Kochana zdradz mi tajemnicę czym tak dokładnie wycinasz kanty bo nożem do kancików to tak idealnie nie wyjdzie. Być może ktoś pytał Ciebie o to ale jest tyle wpisów, że nie nadrobię
dwa lilaki,modrzew (ten pośrodku),po prawo ,w sporej w rzeczywistości odległości, jodła koreańska.
Dwie kulki na pniu z tui pod nią tawuła jakaś...na lewo sosenka na pniu pod nią jałowieć płożący Ice blue zwarty niziutki,wolno rosnący (zostaje) i kulki bukszpanowe.