co ty teraz od kiedy wiem z Twojego wątku ze w ósemki trzeba palikować to się boję sadzić
nie wiem, a co Tosia jeszcze u Ciebie nie tlumaczyła?ide sprawdzić
NO widziałam jak zerkałaś u innych ja dziś też w domu, młoda gil do pasa i zostawiłam ją w domu. Biorę się za pracę, może dziś podgonię inne zaległości Wyliczę wełnę na poddasze, może zrobię wycenę na zabudowę tarasu itd itp no i zawodowo podgonię
hahaha to wymarzony weekend się szykuję i sadzenie i grill 14szt to spoooro ja sie zastanawiam czy te swoje 3 dam rade posadzić
nie wiem jak u Ciebie ale u mnie podobno tylko poniedziałek ładna pogoda bez deszczu. ale te prognozy to w cały świat w sumie..
Tak brzóz kupiłam 14 zobaczymy jak posadzę jak będzie mało dokupię
No nawet nie wiem jeszcze czy M ma wolne ale ja tak Młodego daje 2 maja pierwszy dzień do przedszkola to będę się wyżywać na łopacie coby nie myśleć o dziecku
A grill i piwko będzię ależ oczywiście w przerwie w pracach
Ż lubią rozchodniki ...? nie słyszałam i specjalnego ataku na swoje rozchodniki nie zauważyłam
Aniu ja robię ze skórkami tak
Wlewam wody do wiaderka ,mam postawione w gospodarczym i wrzucam tam skórki ,pocięte .
Ja woda juz zaczyna buzować i smierdzieć to wylewam pod róże a skórki na kompost
Ale czy ja to dobrze robię nie wiem trzeba Bawarki zapytać
słyszałam że ślimaki lubia rozchodniki a ja panicznie brzydzę sie ślimaków
Ewa powiedz mi banany pocięte w kawałki zalewasz wodą i ile to będziesz trzymać? potem róże tym podlewasz?