Czemu to musi być takie trudne?
Linie proste - walkowałam z magnolią przez calą jesień ... bardzo mi się podobają ... ale eM nie widzi tego ... nie chce chodzić "pod linijke" ... mnie taki układ ścieżki bardzo się podoba ... jedyne co mi zgrzyta to zetknięcie koła z prosta linią rabaty
Linie faliste - myślę, że można by zrobić przejście przy tym murku przerywającym ścieżkę i jeśli mówisz, że te murki bedą dziwnie wyglądały to może miałabyś jakąś propozycję z inną konfiguracją?
Inspiracja jest świetna ale czy uda mi się przenieść coś takiego do mojego ogrodu? Wiadomo, że odwzorować się nie da a nawet nie należy ... echhh gdybym miała choć trochę więcej wyobraźni
Asia, cała reszta jest w tej chwili prosta ... tak jak piszesz jedynie rabata ze ścianką jest kołem ... tylko te przechodzące murki przemawiaja do mnie mimo wszystkich prostych rabat ... no i wiesz eMowi się podoba
Pomożesz?
Trzeba sobie wyobrazic, że nie ma tych prostych ścieżek tylko ta falista ... no i na dole będą linie proste jako kontynuacja tego co na froncie i w całym ogrodzie ... Co myślisz?