Ewka, przyszła jesień, na zmiany w ogrodzie brak natchnienia to chociaż w domu coś zmienię Po obserwacjach pinteresowych jestem ciekawa co tam u Ciebie
Janek, oczywiście lecę Jola, posadziłam metr od płota Niech będzie taki gruby jaki chce, bylem się przecisnęła z tyłu i zdołała go ładnie wyrównać Myślę, że z metr gruby będzie Ma być klocem A wokół trawska Polinka, fajne są takie "przerywniki"
No właśnie nie pamiętam Ileś tam cm niżej nie można ścinać... Zimuje bez problemu, tzn. u mnie tak jest. Czytałam, że jeśli jest mrożna zima to dobrze jest przykryć śniegiem, oczywiście jak jest
Kilka razy już padło pytanie o gęstość sadzenia RB i zawsze odpisywałam, że nie wiem bo na oko sadzę. Poszłam do ogrodu z latarką i wychodzi, że co 25 cm.
niestety nie patrzę na niego codziennie, tylko gdy mi sie wolny dzień zdarzy, a tak w nocy nic nie widać
O wyjazdach też marzę ale zwykle na marzeniach poprzestaję, ale od czego one są...
Trzymaj się
O i ja marzę o świętach wyjazdowych Zimę lubię ale tylko ze śniegiem i mrozem
Ambrowiec piękny! Tak po cichutku zazdroszczę, że możesz codziennie na niego spoglądać Ja dzisiaj pojechałam do lasu aby pozachwycać oczy czerwienią liści.
Co oznacza punkt krytyczny?
Właśnie u siebie pytałam się o zimowanie ID, a tu czytam, jak na zawołanie
Przy okazji: Polinko, jak gęsto sadziłaś Red Barona, bo ja chyba mam za rzadko.
Anek, nie uciekniemy od problemów, jeden chce o nich pisać, drugi nie...
Dzięki forum poznałam tutaj dwie fantastyczne dziewczyny dzięki którym, strach nie miał tak wielkich oczu...
Trawki rosną same, dostają wodę i gnojówkę Nie musisz daleko emigrować, wystarczy Dolny Sląsk
Pozdrawiam
Ewka, królestwo teraz zachwyca Niestety na wiosnę będzie płacz...chociaż dzisiaj upolowałam kilka cebulowych w świetnej cenie to może nie będzie tak żle na tą wiosnę