Sebek to był czysty przypadek ja tam swojego udziału nie miałam
Piękne te ciemierniki Twoje!! Trochę ciepła Ci wysyłam, żebyś nie musiał tyle z tym śniegiem tam być!
właśnie widzę wielu miłośników bratków ...ale ja jakoś za bratkami w ogrodzie i w donicach nie przepadam ...prymule kupię i stokrotki
O przypomniałam sobie musże moje doniczki z ciemiernikami wsadzić do witarołapu i to już bratki cudniaste mniam
Podjęłam ryzyko i kwitnace narcyzy wsadziłam do doniczek...ciekawe czy dzisiejsza nic przeżyją....
Też dzisiaj dwa białe ciemierniki do ziemi wsadziłam. Pozostałe w gruncie radykalnie poobcinałam, bo bardzo pogniły (miały pełno kwiatów w grudniu, które śnieg zważył), a widać, że nowe pędy puszczają.
Ktoś chyba je wykupił, bo nie widziałem tych krzeseł... Ale dużo innych cudów było
Pofalować rabaty znów chcesz? Szalona Ty
Zobacz, tu Sebek poleca sadzić co 70 cm https://www.ogrodowisko.pl/watek/1198-trzcinnik-calamagrostis?page=5
Ty to masz zielone ręce - kwiatki na betonie Ci rosną
hyhy Daj znać
4 bratki, a mam zaciesz z tego sadzenia do teraz Polecam bratkoterapię
Swietne plany miast w ramie bibeloty typu biżuteria torebki porfele i jakies tam bardzo udziwnione lampy a tak to raczej elitarne wystawki ale mozna sobie pomacac
to jednak już wiosenne łupy masz ....hiacynta sobie kupiłam...lubię jak w domu pachną ...jakoś jeszcze na prymule mi za wcześnie biometr niekorzystny
Sebuś pasuje ???? czy co chciałeś mi powiedzieć
Cos takiego