Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:29, 14 paź 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Ewka, fabryka spełnienia marzeń...To nie rozmowa na forum, tu potrzebna twarz w twarz

teraz rozumiem
Moja codzienność - ogród Oli 14:08, 14 paź 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Filemon zazdrościsz projektu czy siły i ciężkiej pracy jaką wykonuje Ola z eMem?
Ja również spojrzałam na Twój ogród na innym forum...Dlaczego się ukrywasz?? Dlaczego tutaj nie pokażesz swojego ogrodu?? Boisz się krytyki?? Odpowiadasz na to pytanie, że dopiero tworzysz swój ogród i trzeba poczekać na efekty...Jak już pewnie zauważyłaś na Ogrodowisku wiele ogrodów dopiero powstało w tym roku i na efekty nie trzeba czekać! Bo efekt jest od razu tylko trzeba w to włożyć duuuużo pracy i siły, obojętnie czy z projektem czy z własnym pomysłem.

Zobacz ogród np. Zielonej Marty, Wieloszki, Gabisi, Borbetki,Łukasza, Magdy, Joli.
To ogrody, które tworzą sami właściciele, bez projektów a zachwycamy się nimi bezustannie.

I ogrody, które zaprojektowano przez projektantów np. Oli, Madżenki, Ewy, Kokoszki, Any. Co by było z tych świetnych projektów gdyby nie pracowici i dokładni właściciele tych ogrodów?

Dla mnie dobry projekt+ wytrwały i konsekwentny właściciel= idealny ogród!

Nie ukrywam się w profilu jest nawet moje imię i nazwisko, wątek był został skasowany w dodatku nikomu nie zazdroszczę i nikogo nie krytykuje . Napisałam że jest łatwiej jak się ma projekt i mnie tu nie czarujcie że tak nie jest! wyluzujcie ludzie bo jesteście spięci proponuje spacer po ogrodzie.
jeśli samemu rozmnażasz rośliny to jednak na efekt trzeba czekać
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:09, 14 paź 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Dzisiaj w oczekiwaniu na listonosza, który ma dostarczyć paczkę z nowymi dekoracjami na parapet kuchenny pstryknęłam kilka fotek pażdzierniowego, deszczowego ogrodu

przyznam ci się szczerze że do tej pory nie bardzo przepadałam za baronem, ale jak zobaczyłam u ciebie to się przekonałamcudnie to wygląda co ile go sadziłaś, i jak dawno temu?a hortensje to vanilki?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:05, 14 paź 2015

Do góry
polinka napisał(a)

O kurczaki!
Jest mega!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:48, 14 paź 2015

Do góry
aga_pe napisał(a)
Ale te Red barony sie pięknie wybarwiły. Chyba zrobię na wiosnę trzecie podejście, żeby je mieć

Aga, ciężko mi teraz cokolwiek planować ale może w jakąś sobotę gdzieś wyskoczymy na kawkę bo w tygodniu masz Miśka cały czas??

Barony po tych tropikach powróciły do normalności i aż świecą na rabacie Podobają mi się bardzo! A dlaczego trzecie podejście?? Miałaś?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:43, 14 paź 2015

Do góry

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:39, 14 paź 2015

Do góry
Dzisiaj w oczekiwaniu na listonosza, który ma dostarczyć paczkę z nowymi dekoracjami na parapet kuchenny pstryknęłam kilka fotek pażdzierniowego, deszczowego ogrodu

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:32, 14 paź 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
Tulaski z rańca!

Jutro tez o tak wczesnej godzinie prześlę Ci tulaski Do jutra Kasiek! Będę Cię szukać
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:30, 14 paź 2015

Do góry
Kuba napisał(a)
dziewczyny jaka fabryka? nic nie kumam...

Ewka, fabryka spełnienia marzeń...To nie rozmowa na forum, tu potrzebna twarz w twarz
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:28, 14 paź 2015

Do góry
ewa004 napisał(a)
Buziaczki
Ja też mocno trzymam

Ewka, teraz to już musi się udać! Tyle osób dobrze mi życzy
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:27, 14 paź 2015

Do góry
jazzy napisał(a)

Na luzach! Ściskam!

Trzymaj! Nie wiesz nawet jak się przydadzą Buziaki.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:26, 14 paź 2015

Do góry
Zielona napisał(a)
Trzymam kciuki, Paulinko. Będzie dobrze.

Martuś w razie czego dobrze, że są jeszcze inne drogi...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:24, 14 paź 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Próbować trzeba bez wątpienia

ja spotykałam się tam z róznymi postawami (choc nie przechodziałam Twojej drogi) ale tam wróciłam za drugim raz i jakby coś (tylko tak hipotetycznie) to jeszcze tam wróce I Tobie może się jeszcze zdarzyć, że nóż się w kieszeni otworzy - bo wiadomo ludzie są rózni, ale cel ważniejszy.buziaki

Mam nadzieję, że się nic nie otworzy w kieszeni choć każda wizyta to strach i obawy...Póki co jestem mile zaskoczona
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 23:07, 13 paź 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Marti, wytrzymasz tak jeszcze potrzymać te kciuki do końca roku?

Na luzach! Ściskam!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:59, 13 paź 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Martuś, Asiu, dokładnie jest tak jak piszecie. Począwszy od poradni, przez oddział, pielęgniarki, lekarzy wszystko jest na najwyższym poziomie i złego słowa nie można powiedzieć. Jestem zaskoczona troską i opieką jaka panuje w tym szpitalu.
To Wy utwierdziłyście mnie, że warto tam pojechać i spróbować! Pamiętacie jakie miałam obawy na początku...

Próbować trzeba bez wątpienia

ja spotykałam się tam z róznymi postawami (choc nie przechodziałam Twojej drogi) ale tam wróciłam za drugim raz i jakby coś (tylko tak hipotetycznie) to jeszcze tam wróce I Tobie może się jeszcze zdarzyć, że nóż się w kieszeni otworzy - bo wiadomo ludzie są rózni, ale cel ważniejszy.buziaki
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:51, 13 paź 2015

Do góry
jazzy napisał(a)
Tulam! i kciukasy trzymię

Marti, wytrzymasz tak jeszcze potrzymać te kciuki do końca roku?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:50, 13 paź 2015

Do góry
Martuś, Asiu, dokładnie jest tak jak piszecie. Począwszy od poradni, przez oddział, pielęgniarki, lekarzy wszystko jest na najwyższym poziomie i złego słowa nie można powiedzieć. Jestem zaskoczona troską i opieką jaka panuje w tym szpitalu.
To Wy utwierdziłyście mnie, że warto tam pojechać i spróbować! Pamiętacie jakie miałam obawy na początku...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:41, 13 paź 2015

Do góry
Juziek, Olik, trzymam się! Nie ma wyjścia. Dzięki, że jesteście.

Reniu, wianek najzwyklejszy a cieszy Buziaki.

Iwonko, też trzymam za Ciebie! Musi być dobrze! Za tydzień kolejna wizyta.

Wieloszko Dyniowazazdraszczam Wam tych dyniek Avatarki macie obłędne
U Ciebie ID przez cały dzień na patelni to mogą być kremowe

Iza, dokładnie tak jak piszesz bez znalezienia przyczyny stoi się w miejscu. Przypomniałam sobie, że miałam do Ciebie zajrzeć na ML od Finki! Pewnie już dawno masz posadzone...Aż mi wstyd...

Madżenale Kasi udało się te dyńki do Was dopasować Rewelacja! U mnie ID dopiero w niedzielę przyuważyłam, że takie żółte. Muszę dokładny obchód zrobić po ogrodzie i porównać ze zdjęciami z tamtego roku.

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:33, 13 paź 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Ja też Tego mi teraz potrzeba

Muszę zwrócić uwagę na uderzające podobieństwo i już nawet rozpoznaję Was po samych dyńkach, nie patrząc na imię

wiadomo. dynia...yyy znaczy twarz najwazniejsza
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:30, 13 paź 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Dzięki! Tak jak mówiłaś-fabryka...

Wiem o czym mówicie-tez tak kiedys o tym miejscu myslałam, ale tu nie tyle o ilość chodzi ale o doświadczenie jakie ta fabryka dzięki tej ilości zdobyła
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies