Wiolu miskanty posadziłam jakieś 1,2cm od tuji ale jak piszesz że to takie potwory to rzeczywiście muszę je przesadzić ale o ile je przesunąć ? Czy o 30cm to coś pomoże ,czy od razu dać je 2m od tujek
Iwonka
na jakieś 5 minut kawę wypiję i zawsze znajdę sobie zajęcie ....
tak jak i Ty -wolę teraz robić tetrisy niż wiosną -jestem wzrokowcem i muszę widziec co z czym mi gra
widziałam u Ciebie dużo stron ....zaraz lecę czytać
tu mi został kąt psi do uporządkąwania -tam psica robi błoto i nic nie ma szans urosnąć -ale zostawiam jej ten róg do pilnowania
myślę ,że po prostu poukładam tam płyty chodnikowe ....
Kasiu
dokładnie ...tak jak piszesz ....nie ma dużych drzew i fotki przekłamują odległości ....
poza tym nowa część całe 11 arów jest bez zabudowań ( jedynie domek ogrodnika ) to tez robi inną perspektywę ....
tu mam jeszcze mordor ,którego nie lubię pokazywać ....ma tu być duża wiata ...i rabaty wokół niej
jeszcze raz spam nowego placyku
rabata wygnańców za nim
Ula
pamiętasz ,jak mówiłaś ,czy nie wkurza mnie przestawianie krzesełek do koszenia
więc za Twoją radą powstał placyk pod brzozą
brzozę podcięłam dołem ...
codziennie po 3 godzinki działam
power faktycznie jest ....
i tak mam niską barbulę -od zeszłego sezonu -nie wiem ,czy dużo większa będzie
Agatka
Korzystam z wolnego od przyszłego tygodnia koniec -znowu wpadnę w maraton pracowy ,więc codziennie 3 godzinki coś robię ....
w lecie przy upałach nie daje rady ,a teraz pogoda jest bardzo pomocna
brązowe teraz mam 2 rabaty ....w przyszłym sezonie dadzą czadu -oby
na nowej
i na starej części
W największe upały przesadziłam na front jeżówki. Przyjęły się
Green jewel poszły na tyły a mnie zamarzył się kolor na froncie. Fuksjowy róż pasuje mi tu do pissardi która rośnie obok i do klona z przodu domu.
W tle widać judaszowca, który również dobrze zniósł wiosenną przeprowadzkę od kuzyna.