wyjatkowej urody te skrzaty, maja taki przyjemny wyraz twarzy, usmiechniete i przyjazne. Arcydzielo sztuki jarmarcznej czyli klasyka kiczu. Jak najszybciej trzeba je zaslonic prezentami, by nie straszyly. Ciekawe czasy nastaly, bo szpetota uwazana jest za piękno , dobro za zlo a nieprzetestowane swinstwo, ktore chca nam podawac za dobrodziejstwo.
Sylwia, u Was pięknie i coraz piękniej o każdej porze roku Oglądanie zdjęć u Ciebie zawsze mnie nastraja optymistycznie
Przy okazji mam pytanie - czy na tych zdjęciach to może penstemon?
Pytam bo mam penstemona, pierwszy rok, kupiony jako n/n penstemon, ładnie liście przebarwione na jesień, a nie mam pojęcia jak go na wiosnę potraktować o ile przeżyje - czytałam, że nie przeżywa, ale okryłam kopczykiem z liści więc liczę na niego
Kochani mam działkę na którą zaczęłam wywozić nadwyżki ogrodowe i to co usuwam u siebie. Na początku pomyślałam aby zrobić rabaty proste ale jak zaczęłam sadzić to stwierdziłam, że jestem zbyt blisko lasu aby było tak prosto ... pasują kąty proste? Nasadzenia głównie w trawach.
Na środku jest dziura w lesie, wzdłuż płotu posadziłam graby
Działka nie jest narożna ale jest przy niej skręt i jest na niej klin który obsadziłam rozplenicami
Kolorowe szkło, szkliwione wazony, donice i smocze żygacze...nawet misa z wodą wygląda jak rzeźbiony kamień
Gaudi i zakątek w stylu artysty wykonany z glazurowanej mozaiki