Madżen Polinka Iwka Nie mam błyskotliwej riposty na zmianę avatara. Usłyszałam pewną historię i odechciało mi sie twarz pokazywać.
ja zawsze podziwiam ludzi, którzy świętują 50 albo i wyższą rocznicę ślubu!
Uwiłam poczochrany wianek Miał być jarzębinowy ale nie znalazłam jarzębiny. Wrzosów u nas pod dostatkiem!
jak teraz był to z jakiej okazji?
Paulinka - zastanawiam się nad posadzeniem gracków na rabacie bylinowej z tyłu. napisz kilka słów z praktyki jak one rosną. Zdjęcia ich u Ciebie znam, ale opisz trochę jak możesz tzn. Jak szybko rosną, jak się rozrastają, jakie miejsce, jak z pielęgnacją - podlewaniem, wszystko co już zaobserwowałaś
Nie....bo czuję w kościach, że będzie jak poprzednio. Sprawdzałam prognozę pogody. Coś w przyszłym tygodniu ma padać. Czekam jak na zbawienie, bo wnerwiają mnie te suchelce, a nie ruszę ich do momentu, kiedy nie przywiozę zastępstwa
Ewlina ma rację- ja też wo,ę temte uwodzące nas oczy
Czamu avatarek zmieniłaś?był taki przytulaśny!
ja nigdzie indziej nie chcę mieszkać tylko tu, ale przyznałaś dobrych szkółek u nas brak
Czemu zmieniłaś? Tamten był taki....... czuły
Ależ masz piękny avatar... padłam
Iwonka nie mieszkasz na zadupiu, tylko na kochanej wysoczyźnie siedleckiej 120 km od terespola w kierunku wschodnim Ale fakt szkółek i CO to tu niet!
oj daleko od Was
Za to ze dozyli, czy ze dozyli razem? Fajne musi byc znac sie tak na wylot.choc czasem mam wrazenie ze my juz tak mamy.bylismy jeszcze mlodymi nastolatkami gdy zaczelismy byc razem.
Kasia, nie ma czego 12 lat mieszkania razem to już jak stare małżeństwo Proszę namiary na pw.! Cisy potrzebuję
Byłam dzisiaj, nie było. Byłaś po bukszpany?
Ewuś, słońce moje Piękna dziewczyna z pięknym towarzystwem!
224 szt. dziś posadziłaś?? Ile masz jeszcze do posadzenia??