Pozdrawiam
buka szukasz?
tempo wzrostu i oryginalnosc swidosliw
W sprawie buka zobacz "Zapach zieleni", szkółka w Sosnowej - może wysyłają.
musiałam zacytować! cuuudennnieee
Piękne te tulipany w tych bukszpanach
Renia jakbyś znalazła wielopniową magnolię to daj znać
Reniu piękne tulipany U mnie jeszcze żaden nie zakwitł
U mnie też nie ma problemu z dostaniem tego buka.
Cześć Reniu Pewnie nasze wrocławskie szkółki mają buka Może za jednym razem wybierzesz się po buka i trawki Tulipki w bukszpanach zachwycają! Piękne połączenie kolorów.
Boże jak ten wątek pędzi Nie nadążam... Widziałam zakupy, tulipany, przeczytałam o drzewach i i tak nic nie wiem
A co przeważyło, że jednak świdośliwy? Nie dam rady przebić sie przez tyle stron żeby odnaleźć te dyskusję
Renia, u pani Trawkowej?? w cenie? dziéki k.
Magnolia! Pieknie kwitnie, nic nie trzeba robic, zero ciecia, ladny pokroj ma. Sa teraz mniejsze gabarytowo odmiany. pozdrawiam
hihi to ten dereń tez potrafi tak się poukładać ale on jest chyba dużó nizszy niż tamte drzewa http://funkie.pl/images/stories/sklep/derenie/kousa_satomi/2.jpg chyba tak do 6 metró
Też mam często takie dylematy ale w końcu zawsze wybieram to co dłużej zdobi drzewo czyli liście
Piękne jest to drzewo, to fakt!
No zbiera się ale jakoś słabo.. w zeszłym roku po wiosennym nawożeniu był efekt Wow od razu a w tym pozostawia wiele do życzenia Jutro chyba rozsypię ten siarczan amonu jeszcze.
Renia, trochę wyrywałam, ale u mnie za dużo jednak, żeby w ten sposób do problemu podejść.
Tez rozwazalam magnolie.mimo tego ze ich nie lubie za bardzo