Sama nie wiem...
Ale zimową porą zrobiłam szkic działki.
Do niedawna był tu posezonowy przestój, teraz obserwuję, że powoli się budzimy, więc wrzucam, może ktoś coś doradzi.
Na biało są miejsca, w których będę działaś w tym sezonie. Na szaro kostka, której nie ruszamy. Kształt istniejących rabat mogę zmieniać, poza tymi wokół domu, które są ograniczone kostką.
W miejscu placu zabaw, który może zniknie już za rok, też myślę o rabacie - ale nie mam na razie pojęcia jak ją podpiąć do tego co już istnieje
Jestem otwarta na propozycje, gdyby się komuś chciało na to zerknąć
chyba Cię nie zaskoczę jak powiem, że będzie biała ... jednak tyle szczegołów jeszcze do ustalenia, że nie wiem kiedy dojdzie w końcu do realizacji... chociaż jesem dobrej myśli
Pozdrawiam Olu
No wlaśnie Iwonko chyba nie potrafię usiedzieć na miejscu ... tak już mam i ... raczej nic nie da się z tym zrobić
Jeśli chodzi o zmiany na rabatach to może w week-end wrzucę projekcik ze zmianami i opisem i może jakieś zdjęcia
Małgosiu No w końcu mamy trochę zimy ... cieszę się bo lubię ten śnieżny krajobraz a poza tym pięknie wygląda ogród pokryty takim białym puchem
Moja choinka czeka do soboty ... na księdza
Buziaki
Zastój na forum faktycznie mocno zauważalny ... no ale coż chyba Edytka ma rację ... osoby, które zaczynały kilka lat temu praktycznie zagospodarowały już swoje ogrody ... pozostały jedynie smaczki na które przyjdzie czas pewnie wiosną ... a teraz na pierwszy plan wysuwają się inne sprawy ... chyba taka kolej rzeczy...
Asiu Fajnie, że zaglądasz Większość rabat wyprostowałam jesienią ... pozostała mi jedynie rabata na którą muszę przesadzić amazon mist ale zanim to zrobię muszę zdjąć kostkę (nieszczęsna ścieżka)... natomiast na układanie nowej ścieżki umawiałam się wstępnie z fachowcami na marzec ... ale wiadomo jak to jest z fachowcami Póki co glowię się nad projektem nowej kuchni