Tydzień temu Emuś z synem wytaszczyli rozlatujące się już meble z szałasu i piła poszła w ruch
ocalała jedna ławka, ale trzeba jej nogę naprawić to jeszcze posłuży
ja w tym czasie poprzycinałam w środku rośliny bo rozpanoszyły się już bardzo
no miejsce przygotowane na nowe
Pierwsze co mi się nasuwa to czy ty masz tam ziemię jakoś wyrównaną na tej rabacie? bo wygląda jakby były góry i doliny, a to nie dobrze będzie wyglądało.
Drugie odległość cisów od ogrodzenia, ciężko będzie je przycinać no chyba, że będziesz cięła z za siatki do przęsełPerukowiec rośnie spory więc zasłoni wszystkie niższe rośliny, które będzie miał za sobą. trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie czy ogród ma być dekoracyjny również dla przechodniów i przejeżdżających czy raczej tylko dla Was od strony podwórka, bo wtedy ciut inaczej się sadzi
Dzisiaj parę zbliżeń z tej mojej rabaty od strony wschodniej.
Czym wypełnić pustkę pomiędzy perukowcem a tamaryszkiem? Odległość kilka metrów i coś bym chciała z tym zrobić.. I może macie jakiś pomysł co u nóg tamaryszka i perukowca, co na kolejne piętra?
Pojawił się u mnie problem z trawnikiem. Zaczęły pojawiać mi się żółte plamy na trawniku. Nawóz był stosowany 4 tygodnie temu. Czy może to byś choroba grzybowa?
Dziękuję za szybką odpowiedź i poradę co robić.
Dziewczyny,tak wygląda ten mój miskant. Nie kwitł jak do tej pory,rośnie drugi rok u mnie. Ma jakieś 140-150 cm.
Gacek być może to jest,a jeśli nie to nie wiem.
Kupowany jako kleine fontane.
Zaniedbałam bardzo wątek i chyba czas żeby go odświeżyć.
Dziękuję Wam bardzo że do mnie zaglądacie. Obiecuję nadrobić zaległości wieczorkiem, a teraz uciekam nad wodę bo tylko tam znajdziemy trochę chłodu.
Ogród żyje ale rośliny błagają o zbawienny deszcz. Ja też tylko jestem już zmęczona codziennym podlewaniem.