Paulina, a jaka nawierzchnia będzie między skrzyniami? Pewnie żwir lub płyty? Bo kosiarka raczej tam nie wjedziesz Głosuję za drugą opcją
Oj nie za dobrze masz?
Moja lista trawkowatych Acorus Variegatus Acorus Ogon Calamagrostis ×acutiflora Overdam Carex buchannanii Carex buchannanii Red Rooster Carex comans Amazon Mist Carex comans Bronze Form Carex comans Frosted Curls Carex dolichosachya Gold Fountain's Carex flagellifera Bronzita Carex morrowii Ice Dance Carex morrowii Silver Sceptre Carex oshimensis Evergold Carex secta Tenuiculmis Carex testacea Preirie Fire Carex ornithopoda Variegatus Festuca cinerea Glauca Festuca valesiaca Glaucantha Hakonechloa marca All Gold Imperata cylindrica Red Baron Melica ciliata Milium effusum Aureum Miscanthus sinensis Cabaret Miscanthus sinensis Gracillimus Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne Miscanthus sinensis Morning Light Miscanthus sinensis Rotsilber Miscanthus sinensis Variegatus Miscanthus sinensis Zebrinus Molinia caerulea Variegata Pennisetum alopecuroides Pennisetum alopecuroides Hameln Sesleria caerulea Stipa brachytricha Stipa tenuissima Pony Tails --------------------------------- A te miałam, ale się pozbyłam Carex flacca Blue Zinger - turzyca Corynophorus canescens Spiky Blue - szczotlicha siwa Holcus Mollis Jackdaw's Cream - kłosówka miękka Phalaris arundinacea - mozga trzcinowata l
Przyjechałem dziś do domu, także pożywienie na najbliższe dni mam zapewnione
Placki sobie jutro zrob.ziemniaczane oczywiscie
Nawet ja się zacząłem zastanawiać o co chodzi Tarka oczywiście dalej w folii
To ja mam jeszcze trochę inną wersję Koło żwirkowe by zostało, ale by było przedzielone trochę roślinami. Po lewej sesleria z berberysami i sesleria z kulkami bukszpanowymi. Bordowe pole to Red Baron, kawałek żywopłociku bukszpanowego i dwie lub trzy kulki - wszystko w kole żwirowym. A po prawej.... może jakieś inne trawki z rozchodnikami albo jeżówkami? Albo i to i to
Nie mam tyle czasu by to opisać W końcu potrzeby zawsze są nieograniczone
A co teraz chcialbys Sebku posiadac? Zaslony i tarke juz masz
Fajna ta ściana Choć chęć posiadania cegły dawno mi minęła
To we własnym zakresie W syllabusie nie ma tego
Ja ostatnio zrobiłem czystkę i zostawiłem tylko parę najważniejszych Setki ujęć jednego kwiata poszły do kosza
ha nie tylko Sebek ma nowe mam i ja
zdjęć mam zdecydowanie za dużo bo jak przyjdzie wybrać to ciężka sprawa
haha a tego na studiach juz nie uczą?