tak dzisiaj piłam kawke ale u Kasi
z cięcia róż się wyszkoliłam a na powrocie wjechałysmy jeszcze do szkólki polecanej przez Kasya i...kupilam grujeczniki
nie moglam sie oprzeć, maja chyba z 3,5m, piekne okazy, usmiechały sie do mnie a ja potem usmiechałam sie do rozark aby je zmieściła do swojego punto
i sie udalo!
juz wiem ile oto dary od naszej Krys i Jankosi dla mnie
Krysia złota kobitka jesteś!!
Monika dziękuje za pomoc dzisiaj, bez Ciebie bym się nie zdecydowała
Nic z tego Serbów nie mogę tam posadzić, pomijam kwestię lip, na samym środku mam studzienkę od wody, i gdzieś tam pomiędzy leci instalacja, a poza tym ja nie mogę mieć całkiem zasłoniętej drogi.
Kształt mi się podoba ale musi być bez serbów
Pod lipy przesadzę to co mam od strony płotu, czyli pecherznice, juki i byliny, moze te płożące jałowce dodam trawy, tak sobie to przynajmniej wymyśliłam
no pewnie ze nie,lubię mieć obraz ogrodu który potem podgladam teraz znam kazdy kąt i jestem juz na bieząco
masz louis odier i new dawn jak ja, pewnie czasem o cos spytam
ha! mam nowy pomysł ale jeszcze nie narysowałam to Ci moze jutro na żywo naszkicuję? jak bedziesz miała ochote o moim ogrodzie gadać bo ja pewnie bedę Twój cały czas podziwiać
na pewno obok altany musi byc miejsce na ognisko.
prawda jest taka że od schodów tarasu mój ogród na ta chwile to tylko tuje i serby. wszystko jeszcze mozna wymysleć
taki prostokat szer 26 na 19dlugi
Edyta dzieki za opinie Ewa niezly numer, jak moj z Agata co bym jej 3 róże prawie zamówiła Agata tylko ze ja myslalam o czymś kolumnowym noo...ale w sumie jak naprzeciwko będą nie kolumnowe grujeczniki to moze te tyły zrobic nie takie formalne?niewiem czy to sie trzyma kupy...