Asia poptrz na NOTI. Lepiej mniej ale dobrej jakosci. Ja jestem po 5 latach zachwycona moimi kanapami a to bardzo rzadkie dla mnie zjawisko. Zwykle wszytsko mi sie po 5 latach nudzi
A ja poduszki choc czasem chcialabym miec to.wiem,ze bym z nimi wiecej balaganu niz dekoracji miala Ja wlasnie poszukuje sofy nie dosc ze malo co mi sie podoba to jeszcze ceny... szkoda gadac
Mieszkanko odpicujesz, koszule se wyprasujesz i ogród wypielegnujesz. Gdzieś Ty był 13 lat temu? Pozdrawiam
Łeeee nie widziałam zasłon …może następnym razem się uda … ja odkryłam super haczyki z I. do zasłon na szynach … super efekt
Asia, uwielbiam takie wnętrza jak Twoje Ale jakoś nigdy nie umiem sobie odmówić przyjemności postawienia dodatkowej poduszki Tarka zostaje, resztę usunąłem
No to bierz
To ja chyba facet jestem bo u mnie kolorow jeszcze mniej Fajnie Sebek u Ciebie ala tarka the best
mnie te obrazki się podobają choć kolorystyka mocno męska ...w dziewczęcej kolorystyce nie było? lampki powieszone w pionie przy zasłonie dają fajny efekt PS. lampki to chyba te same co u mnie na wianku? bateryjki u mnie przez 3dni ciągiem świeciły
Ja podlewam wszystko jak dracenom oklapną liście....czyli jakieś raz na trzy tyg... lub miesiąc nawet
mnie te kolorystyka mocno męska
Pewnie podlałaś i dlatego Mój widzi wodę rzaaaadko
Chodź, zasłony powiesiłem na wątku
Sbek superowe zasłony!
Sebuś utwierdziłeś mnie, że muszę je mieć dziękuję
Pewnie przelane...one bardzo mało wody potrzebują
Żeby każdy student miał taki pokój Sebuś!!!!! A jaki culcas ładny i zdrowy! Moje padły Zgniły u podstawy.
A te zasłony to z połyskiem są?
No...od razu mi lepiej. Fajna nawet
Madzia - pięknie masz! Mam mega zazdro o te lampy - i mocno myślę jak moją nad łóżkiem przypadkiem uszkodzić, by wymienić ją na coś innego...
Hehe...moje fajne ikeowskie zaslony chociaż tu się zalapalam na fotki. A gdzie tarka ja się pytam??