W zeszłym roku robiłam poza pokrzywową jeszcze ze skrzypu i wrotyczu - bo ja to tak lubię korzystać z dobrodziejstw natury, które dodatkowo można mieć za free
Chowałam Kasiu, szłam spać koło północy to było -1,3C, nad ranem mogło być tyle co u Ciebie.
Ciemierniki bezpieczne, martwią mnie bardziej te graby co je wczoraj pociachałam.
Witam koleżankę ze Śląska, namiary już masz na prive.
Patrzę teraz jak wcześnie założyłaś wątek i w szoku jestem, że nigdy na Ciebie tu nie wpadłam wcześniej, w wolnej chwili zajrzę co tam tworzysz u siebie
kiedy bylam w ciazy M podlewal warzywnik gnojowka za mnie bo nie chcial bym nosila te konewki taki mial wstret do tego zapachu ze mowil ze nigdy więcej
Edytko, trochę się pogłowiliśmy nad kolorem, szary siedział mi cały czas w głowie ale stwierdziliśmy, że jednak za mały ogród mamy aby wprowadzić drugi kolor na elementach drewnianych. Szare będą nawierzchnie i betony w altanie
lindsay80 pokazała u siebie ...gdzie na FB wyszukała ale zamawianie ...na pałę ...wiesz tylko ze ciemierniki zamawiasz wstawiłam foty ....po zeszłorocznych zakupach z netu mam na netowych sprzedawców alergie "tzw renomowanych " a tu zamawiasz w ciemno ...i przychodzą świetne sadzonki