Dzięki za info! Dzwoniłam, pani super miła, 4 ambrowce są dla mnie zarezerwowane do 30 września. Żeby nie było że wykupiłam wszystkie to pani mówiła że w szkółce jeszcze mają
Mówiła że wysoki na ok 1,8m za 65pln więc rewelka!
Czy wiesz czy oni mają klony palmowe może? Bo na stronie coś nie mogę znaleźć, ale w sumie i mojego ambrowca też nie mogłam tam znaleźć
O to widze Jolu że ty szwedzki stół dla swojej nornicy naszykowałaś..
U mnie też kilka chetnych sztuk na dozywianie wpada od czasu do czasu, staram sie sadzic w koszyczkach albo z braku laku wycinam duże otwory i skaracam na wysokość takie doniczki z cienkiego, gietkiego plastiku...ale i tak gdzies tam bokiem cholery sie do nich dostana. Całe szczęście że czosnków nie lubia...za to u mnie czosnki permanentnie są atakowane przez slimaki winniczki, łaża im po łodygach i obgryzaja ta zielona cienką warstwe łodygi, wszystkie czosnki maja wtedy buałe łodygi...i troche szybciej przez to zasychają....ale cóz jak nie urok to...
Pozdrawiam
w zeszlym roku kupiłam tyle samo i trzy rabaty sie troszke zapelnily wiec wiem jaka ogromna ilosc jesc potrzebna by zachwyt byl troche wiosen jeszcze trzeba poczekac na efekt ,)