Jaaaki Ty masz trawnik! Zazdro
A do tego Ensata dziś wróciła, Siakowa stół wymienia, Kasia Kacha ma nowe meble, Lindsay i Ola mają wielkie sosny w salonie, u cioci Gosi wszyscy zachwycają się turkusem, a Griswoldem roku został Lukasz2013 PS - śliczna ta sosna Choć ja dostaje na święta syndrom Griswolda właśnie i choinka musi mieć kilkaset lampek
To dobrze, że w święta masz zamiar odpoczywać Skrót?? Hm... Dekoracje to u każdego znajdziesz Zależy co lubisz?! Wiosna w ogrodzie to Madżenka Jak byś chciała coś poprojektować to nie mam pojęcia kto teraz o tym myśli Po nowym roku Amelia albo Iwka ( zawsze mi się mylą) będzie myśleć nad rabatą świerkową A jakbyś chciała wybrać się na wycieczkę autokarową na Śląsk to ja jako przewodnik serdecznie Cię zapraszam U Kasi naszej jest nowe ogrodzenie, Ola po 8 latach odwiedziła sąsiadów, Jagodę pochłoną remont domu, Nawigatorka ma nowy stół, Sebek jako pierwszy ubrał choinkę, Ewa-Kuba zrobiła pierwszy w życiu wianek i było wielkie WoW Dużo się dzieje ostatnio, trudno zapamiętać
Patrzę na to zdjęcie kolejny raz i cały czas wydaje mi się, że kulki nie są połączone. Ale wtedy raczej by spadły... Kulki wyglądają jak szklane bombki, ale to chyba też złudzenie...
Niemieckie filmy nieźle są Mi najbardziej zapadła w pamięć Sierota Film trzyma mocno w napięciu i jeszcze ten cudny dom w którym toczy się akcja!
Wątek wierszem pisany Jak miło się to czyta
Justi - zgadlas To koraliki choinkowe ułożone na półce - nad toaletą zresztą
Świetnie wygląda ten świerk Mamy identyczne poszewki
Staram się Przed świętami kupiłem tylko kilka gałązek do wiankow i tyle Wykorzystuje to co mam - wychodzi różnie Choć powoli dostaje klaustrofobii, bo niemal wszędzie coś postawilem
Mnie też. Co to właściwie jest?
Hmmmmm..... w łazience, lub toalecie?
Ogród iście wiosenny jak na 20 grudnia Wszystkie znaki na niebie wskazują że święta raczej nie będą białe Gwiazdy będziesz mógł malować na trawniku Jaki to Ty masz dzisiaj ten humor ?
Bardzo intryguje mnie to zdjęcie