Staram się Przed świętami kupiłem tylko kilka gałązek do wiankow i tyle Wykorzystuje to co mam - wychodzi różnie Choć powoli dostaje klaustrofobii, bo niemal wszędzie coś postawilem
Mikołaj do łazienki nie dotarł Na kominku nie zawisły, bo kolorem nie konweniują do turkusów panujących w salonie
Prezenty są u mnie w szafie Wczoraj pakowalem ostatnie
By były intensywnie czarne potrzebują dużo słońca I w sumie tyle Masz rację - tylko w dużych grupach dadzą odpowiedni efekt Odstęp 25-30 cm to wg mnie max
To dobrze, że w święta masz zamiar odpoczywać
Skrót??
Hm...
Dekoracje to u każdego znajdziesz Zależy co lubisz?!
Wiosna w ogrodzie to Madżenka
Jak byś chciała coś poprojektować to nie mam pojęcia kto teraz o tym myśli Po nowym roku Amelia albo Iwka ( zawsze mi się mylą) będzie myśleć nad rabatą świerkową
A jakbyś chciała wybrać się na wycieczkę autokarową na Śląsk to ja jako przewodnik serdecznie Cię zapraszam
U Kasi naszej jest nowe ogrodzenie, Ola po 8 latach odwiedziła sąsiadów, Jagodę pochłoną remont domu, Nawigatorka ma nowy stół, Sebek jako pierwszy ubrał choinkę, Ewa-Kuba zrobiła pierwszy w życiu wianek i było wielkie WoW
Dużo się dzieje ostatnio, trudno zapamiętać
Konwalniki(chyba to one)są w moich planach zakupowych...cudowne.Tylko gdzie miejsce odpowiednie im znaleźć? widzę,że to rośliny "stadne" i dobrze wyglądają tylko w grupie.
Świetne dekoracje
Zdradz mi proszę jak rozwiązałas brak uchwytów w kuchni? Bo swoim nierozgarnietym stolarzom kazałem wyciąć fronty pod skosem i przyznam, że wkurza mnie to rozwiązanie...