A pewna jesteś, że to opuchlaki?
Bo są pędraki, które mieszkają w kompostownikach i nie są niebezpieczne dla ogrodu...tylko zapomniałąm jak to się zwie.
Kruszczyca!
Może ma jaja podobne do opuchlakowych???
A ja właśnie jestem w trakcie likwidacji kompostownika Znalazłam setki jaj opuchlaków Kolejny dzień walczę z wywózką i niestety wystraszyłam się na całego...
Jagoo Ty wiesz, że w pierwotnym zimowym planie był tam Red Baron?!
Tylko, że uparłam się na cisy, które mają być jakimś akcentem zimowym i wiosennym jak wytnę większość traw... po drugiej stronie tej rabaty i przy garażu będą żywopłoty cisowe i tak myślałam, że te cisy stworzą spójną całość...
A teraz ten berberys nie będzie miał żadnego powtórzenia w ogrodzie...chyba, że tylko patrząc się na kolor?
To prawda, sadzonki ładne były. W następnym roku jak będziesz się szykowała na duże zakupy to podam Ci namiar na szkółkę za Wrocławiem z ładnymi trawami
Tessiu, dziękuję
Co spojrzę na moje Silver Sceptre to myślę o Tobie i o Toszce- to Wy namawiałyście mnie na tą trawę i wspólnie porównywałyśmy wybarwienie w słońcu, cieniu, na piasku itd.
Kompozycje na rabatach to WIELKA ZASŁUGA dziewczyn, które przez całą zimę dzielnie radziły i znosiły moje nerwy