Przeważnie dwa razy dziennie. Rano i wieczorem ale raz dziennie też można. Ja u siebie zauważyłam pierwsze efekty po miesiącu stosowania Można dodać miodu, cytryny czy mięty- jak kto lubi
Z tymi sadzonkami to nie wiem do końca jak było. Sprzedawca twierdził, że to sadzonki już 4 letnie i zapłaciłam naprawdę dużo kasy za te 3 doniczki ale efekt był tego samego roku
Gracki rosną obok miejsca wypoczynkowego, miały spełniać funkcję zasłonięcia nas od wścibskiech spojrzeń ale dopiero za dwa, trzy tygodnie będziemy "niewidzialni". Cały maj i czerwiec, kiedy odpoczywamy i grilujemy gracki nie spełniają swojej funkcji.
Zimą przy projektowaniu rewolucji wymyśliłyśmy, że dobrą osłoną będzie żywopłot z cisa ale z braku kasy cis będzie dopiero w następnym roku. Dlatego gracki będą przesadzone, tylko gdzie to nie mam pojęcia
Potwierdzam! Moje gracilimusy te co w odrodzie rosną też muszą być częściej podlewane bo końcówki zasychają.
Zastanawiam się czy jakby ML dostał większą ilość wody niż standardowe podlewanie ogrodu to może też by szybciej rósł? Jednak gracilimusy u mnie dostają potężne ilości wody...