Piękne zagęszczenie gałęzi, szlocham.... Aśka ma gogle spawacza, jak nie ma M, to się przebiera i sobie siedzi w nich...w sumie nie wiem, czy ona ma na sobie coś jeszcze... Magda, moja obrazenie wzbija się już na wysokość buczka!
Wow przpiękne zagęszczenie gałęzi, wiosną będzi bonsai jak się patrzy ps. weź sie odobraź-ja tak z zazdrości
w domu w goglach siedzisz czy po prostu chciałaś byc miła?
Okulary na kredensie
liście idzie doklejać zebrała wczoraj z platana i będzie se platana dziergać -plata bonsai dobrze ze liście duze to jest szansa ze skończy do wieczora
taa...idziesz w samotności popatrzeć na golaski
Ja w goglach wiec sie dopatrzylam
wybacz Pani- nie mialam olałam temat, ale jakby nie paptrzec do od wiosny mam na bieząco swoje własne ekologiczne warzywka wszystkiego po trochu i dla nas idealnie, urozmaicone również. wystarczy dobry plan-jak zwykle zresztą
Inspiracje fajne tylko dzis mezowi wiertarki nie spal chyba sama sprobuje.
Popłakałam się z piescidła
Dam wiosną Na razie co do nasion dogadałam się z Iwonką i mam nadzieję, że wzejdą a co z melonem i arbuzem>? bo nie raczyłaś zareagować na me pytanie....
nei mam ale moze znjade siewki a jak bys bardzo pragneła to podumam nad podziałem, daj znać
a u mnie kiedy? czy ten mój drań zaczenie wreszcie przybierać na masie? na razie tylko ja przybieram
Ola, ot, młodość a na serio, rzeczywiście słabo widać, ale dobrze to będzie w maju
ja tam wszystko widzę
wow ps. a tak serio to nic nie widać zapisałam na dysk i ide se powiększyć ps2. uwioelbiam z toba żartować
dziękuję za porady ślubowe jako że jestem praktyczna na 100% nie będa to kwiaty.