Sosenka
jak spotkam to Ci kupię, o ile jeszcze do świąt tam zajadę, tylko muszę Jolę dopytać w, którym to miejscu było, też mam na niego chętkę
Przepiękna i ze zdjęciami idzie Ci zdecydowanie lepiej niż mi
za dnia jeszcze lepiej wygląda! jak dla mnie to ona jest mega katalogowa, nie ma się do czego doczepić, pokrój idealny!
A właśnie nie - miała 230 cm na początku, teraz około 210 cm.
A nie masz nadmiaru reniferkow?
moją tez przycięłam o 20 cm teraz ma 230...a Twoja ??? czuję,że duuużo wyższa..
toć ja mam statyw do aparatu nawet, ale to tak na szybciocha fotka, może jej zrobię jeszcze sesję jak będzie więcej czasu. Obcieliśmy sosnę o jakieś 25 cm, bo wydawała nam się za wysoka.
Haha u mnie corki maja swoja choinke bo tak chca a tam: ich sukrowe gwiazdki-czerwone,ozdoby z krainy lodu,łańcuch klejony z Tata i inne ozdoby z przedszkola
Wiedzialam ze choinka sie pojawila taki ruch super.nie wydaje sie az taka wysoka.moze.statyw choc y w formie krzesla pomoze zrobic fotki
Cudna jest delikatna elegancka)))
Jola, a ile światełek ma taki komplet na baterie, bo ja to mam takie co tylko 10, a przydałoby się więcej.
tak ubrałam jeszcze ręce nie doczyszczone
no wbrew pozorom proste to nie jest, a dobre zdjęcie to podstawa. To też już u Ciebie sosna ubrana?
wiem o czym mówisz też próbuję foto zrobić
Pikęnie wyglada . Poprosze zdjecie w dzien abym obejrzała pokroj sosny
uff, dobrze, że tak mówicie, bo nie umiem robić zdjęć nocą, nieskromnie powiem, że na żywo ładniejsza