A może łan kosodrzewiny? Osobiście uwielbiam A przecież nie trzeba za każdym razem na każdej rabacie sadzić z tyłu czegoś wysokiego Zwłaszcza że z przodu masz kostki buksowe, które kosodrzewiny nie zasłonią
Albo http://www.drzewa.com.pl/2292-sosna-thunberga-maijima.html
Gabrysiu to pijoki straszne, obserwuje je bacznie jak tylko listki rbia sie przezroczyste zaraz wody leje litry , te trzy sa ladne ale pozostalych piec to skromniejsze okazy duzo liscie stracily zaraz po posadzeniu jak wiesz
Nic specjalnego przy nich nie robię. Fakt, ze rosną w super ziemi z obornikiem. Podlewam tylko i ścinam przekwitłe kwiatostany. Czy Ty masz Royal Candle?
Przy stozku sa kulki cisowe i beda jeszcze .....a cisy mam jeszcze pod plotkiem i tam tez kulki cisowe .......
Kwadraciki urosna na to musze liczyc raczej na wieksze to juz wtym sezonie nie moge liczyc ta rabata to patelnia co do kwiatow i bylin to juz nie problem.....tylko ta zielona baza mnie jakos meczy
Szemusia to sa platany Alpens Globe zakochałam sie w nich dzieki Marzence ona jest ich matka chrzestna odstep to okolo 3,45 miedzy pierwszy a drugim ma byc scianka z wylewka ))
Dobry miałaś pomysł z cisami. Pokaż gdzie jeszcze rosną u Ciebie cisy, bo kojarzę stożek tylko
Przed cisami trza koloru, hm? Może zawilce, bo tam cień chyba
Zresztą ja się nie znam
A te kwadraciki buksowe... Może zrobić większe kwadraty z 4 sztuk
Chociaż takie malusie też fajnie wyglądają