gdzie kupiłaś takie krzesła, bardzo mi sie podobaja i samazstanawiam sie czy by sobie nie sprawić takich, ale z czego tak własciwie one sa zroione, tzn siedzisko i oparcie - to takie gumki czy ??? opisz mi i ile wytrzymują wagowo ???
Ela,
różę ślicznie,
Widzę, że twoim deszcz szkód nie narobił.
Moje niestety są brzydkie .
Wstawiłam zdjęcia do wglądu.
Tylko sekator .
Już im nic nie pomoże
Przepraszam Elu
Ale i tak najładniejszy ten
Królewicz
Mam nadzieję, że mi wybaczysz
na cienistej pod koniec maja rozpychają się hosty z paprociami
Vivo, masz cudowny i magiczny ogród. To ujęcie jest tak subtelne, tak piękne, że...chciałabym na już przenieść je do mojego ogrodu. Napisz, proszę, jakie to odmiany host i paproci?
Jola ciężko było ale po długim szperaniu na złomowiskach dopadłem
Basiek w końcu mieszkam w chacie pod lasem (borem) więc sielskość wskazana
Kasia przyznam się bez bicia że mi też się podoba a jaki stabilny i wygodny, wczoraj już na nim stała szklaneczka whisky wieczorową porą (żeby stolik się nie rozpadł
mimo ruszania stołem nic się nie wylało
wczoraj Nostalgia była taka
dzisiaj już jest tak -bez kremowego środka
Ziemię wymienić ze względu na gnicie. Nie wiem, czy było już mocne, czy nie. Jak pachnie ziemia?
Doniczka 35 cm na taką różę jak Novalis jest trochę mała. Lepsza byłaby 50 cm. Tzn. na początku będzie ok, ale po jakimś czasie będziesz musiała ją wymienić na wyższą
Vymýšlím záhonek před domem u plotu. Líbí se mí kombinace šalvěje (salvia) s travinou "Ponytails" a buxusy.
Uvažuju že hned plotu zasadím buxusy, mezi buxusy okrasné česneky (Allium "Purple Sensation"), potom traviny Stipa "Ponytails", Šalvěje (Salvia "Caradonna") a před ně ještě nějaké nižší traviny. Ale ještě nevím jaké, možná Sesleria nebo Carex ???
Elu u nas z deszczem jest tak w sam raz.Tylko ,te opady krótkie a ulewne
Wczoraj nie padało dziś też ładnie od rana jest super Tylko chwasty ruszyły ,chwastnice i mlecze najgorsze.
Elu te duże zielone krzaki to Anabelki..będzie z nich pólkole za tawułką.już są dosadzone za rok wyrownają