Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:42, 28 kwi 2013

Do góry
bergenie takie biedniutkie

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:40, 28 kwi 2013

Do góry

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:37, 28 kwi 2013

Do góry
trawy poza rozplenicami delikatnie ruszyły

róża pilgrim

koło rh pojawiło się sporo czegoś takiego
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:34, 28 kwi 2013

Do góry
kilka wczorajszych zdjęć

trzmielina po cięciu

hosty

(?) nie pamiętam nazwy pamięta jak wygląda

szałwia

kossańce
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:28, 28 kwi 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)
Aniu, piękne meble. Ładne miękkie linie i kolor świetny Bardzo elegancki zestaw. A czym będziesz osłaniać poduchy? Ja szukam pokrowców na wypadek deszczu. Dziś właśnie pada.
Magnolia na pniu szczepiona też ślicznie wygląda Tylko ją sobie porządnie podeprzyj, bo korona z liśćmi bywa ciężka i podczas silnych wiatrów drzewko może się złamać.

Pozdrawiam niedzielnie

hahha a ja właśnie u Ciebie byłam poduchy narazie w domu bo od wczoraj pada, nie mam pomysłu...Magnolia nie jest szczepiona tylko wyprowadzona, narazie wsadziłam ją do donicy później jak przekwitną tulipany wsadzę ją obok świerków.
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 09:24, 28 kwi 2013

Do góry
Anitko Holandia się chowa... poproszę o więcej zdjęć Twojego klimatycznego ogrodu. Metalowe mebelki śliczne i bardzo ładnie się wkomponiują
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:15, 28 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

nie będę robiła nic innego

jasne

już to widzę, hehe
Boćkowe perypetie ogrodkowe 09:02, 28 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Kasiu ale trawa!!! zazdroszczę i wzdycham u mnie pada buuu a ja zaczęłam kulki strzyc rano i mnie pogoniło... co do bukszpanów to ja bym przystrzygła jeszcze teraz, bo potem nierówno puszczą młode.

Trawa??? Trawa masakra, mam tyle golych plackow, siwizny i chwastow, ktore sie pojawiaja (koniczyna, mlecz i inne). Zdazylam wczoraj ogolic "trawnik" przed deszczem, poki dlugi byl to jeszcze wygladal "jak cie moge"... Ale pada, moze powoli dojdzie... Bede mocno nawozic
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:33, 27 kwi 2013

Do góry
niedawno wróciłam do domu...nie, nie z ogrodu jako że jestem padnięta to pokażę tylko magnolię bo obiecałam. narazie posadzilam do donicy, później zobaczę To takie drzewko z 1,5 z wyprowadzoną koroną

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:54, 27 kwi 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Danusiu, odbieram twoje słowa, jako pochwałę

Weroniko, bardzo dziękuję i cieszę się, że choć jakiś efekt jest, one dopiero teraz jakoś bardziej pokazują się; sasankę uwielbiam, gdzieś mi się zgubiła..twoja cudna

Basiu, jaki komplement czekam na piwonie drzewiaste, kiedy mi zakwitną, czy w ogóle? urosły bardzo dużo, no ale pąków jeszcze nie widzę chwal się swoimi, bo cieszą

Aga, dziękuję dziś rano prawie nie poznałam ogrodu, znowu niesamowita zmiana

Gabisia, dzięki; niektóre trawy już wielkie, kilka różnych gatunków, te co później idą, źdźbła na razie
powoli ogród się zapełniabuziam

Boćku, no właśnie ja z tymi trawkami to tak na bakier, nazwy mi się plączą trawka u mnie pierwszy raz taka czochrałam ją na jesień ile wejdzie...generalnie to mam dużo zaległości, jakos powoli może to ogarniemy

Monitko, to Georgia Pech u mnie jest i słońce i ciut cienia, przetrwała w idealnym stanie, nawet jej nie będę skubac, chyba mam najlepsze opinie o niej i takiej jeszcze jednej w innym miejscu chciałam tam kontrast, bo mi za zielono było

Ewelinko, dzięki

Martek, no ucieszyłam się tym wpisem, czyli póki, co ok

ana_art/ Aniu, a jaka magnolia? zerknę zaraz u ciebie co do żurawek, masz rację, to Georgia Pech; czosnki mi wylazły wielkie, zobaczymy jak zakwitną, mają różne liście, nie wiem, który jest który; na jesień dosadzę, bo i tak jakoś mi mało wygląda, sadziłam więcej, czyżby nie wszystkie się przyjęły?

Polu, jak miło sie tego słucha trud doceniony...pewnie już szalejesz, jak masz wolne

AgnieszkaW, dziękuję, powolutku to się zmienia na plus ale u nas dwoje ogrodników i czasami to co chcemy w ogrodzie, rozjeżdża nam się i nie wszystko spójne

Mirka, cieszę się, że moja wiosna widoczna i podoba się naszykowałam ci jeszcze 2 trzmieliny

Jula, te szafirki przywiozłam z Holandii, liczę, że się rozrosną super kolor jest, taki intensywny
u nas się chmurzy, licze jednak że coś uda się zrobić

Kasiu dziękuję mam takie, są śliczne

Marzenko i się choć z trawką wyjaśniło
tulipki szaleją, dziś rano kolejne się pokazują, wiśnie wszystkie kwitną, ale się chmurzy... oby nie na długo...

Ula, miło że wpadłaś, bo wiem, że dziś u ciebie ruch i goście
będę was męczyć tymi tulipanami, ale tyle ich u mnie nie było, jak dawniej sadziłam, to 2-4!!!

Dzięki będę czekać

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 17:35, 27 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Pozwolę... spokojnie przygotowywuj przyjęcie, życzę miłej zabawy. Co do bukszpanow masz racje ! Dzisiaj w trakcie strzyzenia wpadlam na pomysł i zmianę rabaty, bedą kolejne kulki

Ciekawa jestem pomysła
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 15:02, 27 kwi 2013

Do góry
Pozwolę... spokojnie przygotowywuj przyjęcie, życzę miłej zabawy. Co do bukszpanow masz racje ! Dzisiaj w trakcie strzyzenia wpadlam na pomysł i zmianę rabaty, bedą kolejne kulki
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:51, 27 kwi 2013

Do góry
Irenki teraz jestem w drodze,ale potem pokaże magnolie białych miałam świadczonych 30szt a foioletowych nawet nie pamiętam dzisiaj wypatrzylam ze wyszły chyba ze 4szt zAtem jest nadzieja
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:38, 27 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
naprawdę jest pięknie, a jak za chwile wszystkie listki wybuchną będzie zjawiskowo (?) muszę podszkolić się w słowniku wyrazów bliskoznacznych by sie nie powtarzać
Powiedz mi proszę, gdzie kupilaś te metalowe wierzyczki bo szukam do róż? a i przypominam się z donicami

Aniu wirayczki kupiłam na allegor - zielone i rzemalowałam je sprayem ... Donice znajdę jutro jeśli pozowlisz ... Zmykam do kuchni i sprzatania...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:31, 27 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
ZANIEMÓWIŁAM....

Aniu za tydzień będzie u Ciebie soczyście zielono. Najbardziej lubię kolory ogrodu właśnie o tej porze, z soczystą zielenią trawnika, magnoliami i tulipanami, ach gdyby wiosna mogła trwać rzez cały rok... Lata nie potrzebuję
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:31, 27 kwi 2013

Do góry
naprawdę jest pięknie, a jak za chwile wszystkie listki wybuchną będzie zjawiskowo (?) muszę podszkolić się w słowniku wyrazów bliskoznacznych by sie nie powtarzać
Powiedz mi proszę, gdzie kupilaś te metalowe wierzyczki bo szukam do róż? a i przypominam się z donicami
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:20, 27 kwi 2013

Do góry
Danusiu, odbieram twoje słowa, jako pochwałę

Weroniko, bardzo dziękuję i cieszę się, że choć jakiś efekt jest, one dopiero teraz jakoś bardziej pokazują się; sasankę uwielbiam, gdzieś mi się zgubiła..twoja cudna

Basiu, jaki komplement czekam na piwonie drzewiaste, kiedy mi zakwitną, czy w ogóle? urosły bardzo dużo, no ale pąków jeszcze nie widzę chwal się swoimi, bo cieszą

Aga, dziękuję dziś rano prawie nie poznałam ogrodu, znowu niesamowita zmiana

Gabisia, dzięki; niektóre trawy już wielkie, kilka różnych gatunków, te co później idą, źdźbła na razie
powoli ogród się zapełniabuziam

Boćku, no właśnie ja z tymi trawkami to tak na bakier, nazwy mi się plączą trawka u mnie pierwszy raz taka czochrałam ją na jesień ile wejdzie...generalnie to mam dużo zaległości, jakos powoli może to ogarniemy

Monitko, to Georgia Pech u mnie jest i słońce i ciut cienia, przetrwała w idealnym stanie, nawet jej nie będę skubac, chyba mam najlepsze opinie o niej i takiej jeszcze jednej w innym miejscu chciałam tam kontrast, bo mi za zielono było

Ewelinko, dzięki

Martek, no ucieszyłam się tym wpisem, czyli póki, co ok

ana_art/ Aniu, a jaka magnolia? zerknę zaraz u ciebie co do żurawek, masz rację, to Georgia Pech; czosnki mi wylazły wielkie, zobaczymy jak zakwitną, mają różne liście, nie wiem, który jest który; na jesień dosadzę, bo i tak jakoś mi mało wygląda, sadziłam więcej, czyżby nie wszystkie się przyjęły?

Polu, jak miło sie tego słucha trud doceniony...pewnie już szalejesz, jak masz wolne

AgnieszkaW, dziękuję, powolutku to się zmienia na plus ale u nas dwoje ogrodników i czasami to co chcemy w ogrodzie, rozjeżdża nam się i nie wszystko spójne

Mirka, cieszę się, że moja wiosna widoczna i podoba się naszykowałam ci jeszcze 2 trzmieliny

Jula, te szafirki przywiozłam z Holandii, liczę, że się rozrosną super kolor jest, taki intensywny
u nas się chmurzy, licze jednak że coś uda się zrobić

Kasiu dziękuję mam takie, są śliczne

Marzenko i się choć z trawką wyjaśniło
tulipki szaleją, dziś rano kolejne się pokazują, wiśnie wszystkie kwitną, ale się chmurzy... oby nie na długo...

Ula, miło że wpadłaś, bo wiem, że dziś u ciebie ruch i goście
będę was męczyć tymi tulipanami, ale tyle ich u mnie nie było, jak dawniej sadziłam, to 2-4!!!

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:12, 27 kwi 2013

Do góry
ZANIEMÓWIŁAM....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:03, 27 kwi 2013

Do góry
anula_wn napisał(a)
czytam od tyłu....
Ana, cudne meble tylko czy Ty (!) na nich posiedzisz ....?

nie będę robiła nic innego
Mój mały raj na ziemi :) 10:00, 27 kwi 2013

Do góry
Anulka jasne, że pamiętam chcę do nich jechać, mam w planach dwie brzozy i nie wiem czy tę czy pożyteczną... wiesz takie życiowe dylematy i kminię czy dam radę je przywieźć swoim samochodem czy muszę prosić M by zemną pojechał dostawczakiem.
Jestem pod wrażeniem porządku który u Ciebie panuje, ja mam wrażenie że z niczym się nie wyrabiam... wszędzie mam bałagan, okropna trawę, brak czasu i jeszcze deszcz pada a ja zaczęłam kulki strzyc
Krawężniki świetnie będą wyglądały, a ja gupia myślałam że one będą na odwrót...zabrakło mi wyobraźni
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies