hahha a ja właśnie u Ciebie byłam poduchy narazie w domu bo od wczoraj pada, nie mam pomysłu...Magnolia nie jest szczepiona tylko wyprowadzona, narazie wsadziłam ją do donicy później jak przekwitną tulipany wsadzę ją obok świerków.
Trawa??? Trawa masakra, mam tyle golych plackow, siwizny i chwastow, ktore sie pojawiaja (koniczyna, mlecz i inne). Zdazylam wczoraj ogolic "trawnik" przed deszczem, poki dlugi byl to jeszcze wygladal "jak cie moge"... Ale pada, moze powoli dojdzie... Bede mocno nawozic
niedawno wróciłam do domu...nie, nie z ogrodu jako że jestem padnięta to pokażę tylko magnolię bo obiecałam. narazie posadzilam do donicy, później zobaczę To takie drzewko z 1,5 z wyprowadzoną koroną
Pozwolę... spokojnie przygotowywuj przyjęcie, życzę miłej zabawy. Co do bukszpanow masz racje ! Dzisiaj w trakcie strzyzenia wpadlam na pomysł i zmianę rabaty, bedą kolejne kulki
Irenki teraz jestem w drodze,ale potem pokaże magnolie białych miałam świadczonych 30szt a foioletowych nawet nie pamiętam dzisiaj wypatrzylam ze wyszły chyba ze 4szt zAtem jest nadzieja
Aniu za tydzień będzie u Ciebie soczyście zielono. Najbardziej lubię kolory ogrodu właśnie o tej porze, z soczystą zielenią trawnika, magnoliami i tulipanami, ach gdyby wiosna mogła trwać rzez cały rok... Lata nie potrzebuję
naprawdę jest pięknie, a jak za chwile wszystkie listki wybuchną będzie zjawiskowo (?) muszę podszkolić się w słowniku wyrazów bliskoznacznych by sie nie powtarzać
Powiedz mi proszę, gdzie kupilaś te metalowe wierzyczki bo szukam do róż? a i przypominam się z donicami