Marti to się rozpisałaś Dawno nie czytałam u Ciebie co tam Ci siedzi w głowie i Twój ogród to chyba największa zagadka na O. Bynajmniej dla mnie!
Rozum mówi laurowiśnie- zielone tło całorocznie, szczelna odsłona od sąsiada...ale serce mówi gracki! I bądz tu mądry Widzę, że podobnie myślimy a do tego kochamy bambusy
Olik, zgadłaś Sadziłam wczoraj Red Barony! Dzisiaj dzień odpoczynku bo od jutra znów tydzień wyjęty z życiorysu Pójdę pstryknąć foty jak słońce wyjdzie to pomierzę
Sebek, oj zakupy mega udane! Trawy przechowywane w tunelach to i szybciej rosną
Polinko, tylko, że pozbycie się żurawek nie oznacza pozbycia się opuchlaków.
Skłaniam się ku trawkom bo bardzo je polubiłam (dzięki forum właśnie)
Poza tym tam, wysnułam sobie teorię,że tam gdzie jest żwirek trawki będą bardziej bezobsługowe
Wiesz, każda poprawka w żwirku tu odgarnianie, uważanie. Chciałabym w tych rabatach nie grzebać.
Cześć Twoje sadzonki red barona piękne też go bardzo lubię niestety kupiłam pod iglicą ale takie malutkie, szkoda że nie mam czasu Jechać do Stefana.
A trawki przy kąciku wypoczynkowym śliczne i wszystko tak wypielęgnowane
Wieki całe u ciebie nie byłam potem nadrobię a teraz tylko buziaki zostawiam i jeszcze zazdroszcze ci zakupów oraz wszego Stefana - trawkowego ma sie rozumiec też....ja tez kocham red barony...mam 3 sztuki ale fajnie sie rozrosły i juz jest ich niezła kępka...
Miłej niedzieli