są i plusy, będą mogły do woli seks uprawiać
ja jakies 12 lat temu dostałam mała kocice od siostry, trzymaliśmy ja początkowo w domu bo taka miastowa była..ale z czasem zaczęliśmy ja wypuszczać na dwór to tak jej sie spodobało ze na cale dnie znikała a potem sie okazało dlaczego..tak sie puszczała że jeszcze jednych nie wykarmiła a z drugimi w ciąży była więc musieliśmy zafundować jej bezpieczny seks
no to pisałam przecież tam gdzie rozgałęzienie to ty mi o pąkach zaciemniasz
tylko ze nie tylko tam gdzie rozgałęzienie ale tez tam gdzie mogłoby być nie? ;p
cześć Ela ja te hortki kupiłam w tamtym roku w lipcu. były juz duze ok metr wysokie, na każdym krzaczku po 5-6 kwiatów. były w doniczce podwiązane do bambusowego patyczka i znim je wsadziłam. myslę że bez tego patyczka by sie położyły. niewiem czy to kwestia odmiany czy sposobu prowadzenia bo się az tak nie znam, może ktoś z większym doświadczeniem sie wypowie?
napewno sa piękne a prowadzić juz bedę je inaczej bo mi nie zależy na wysokości a na gęstości i ilości kwiatów
Oczko to tam gdzie pąk.
Wybierz duże i ładne paki ułożone na zewnątrz krzewu
Tnij ok 1cm nad 2 lub trzecim pąkiem zewnętrznym
Wiotkie i cienkie gałązki możesz wyciąć całkiem
a jaki tytul watku?
jak na poczatkujaca to troche przyszalałam
ale mam ogromną prosbe cokolwiek bedziesz robiła ze swoimi różami, pisz mi tutaj ok? nawożenie, pprzycinanie czy cokolwiek, pisz bo ja niewiem NIC. moja wiedza ogranicza sie do tego że trzeba je wyjąć z doniczek i posadzić do dolka zaprawionego kompostem i obornikiem i podlewać nie po listkach..