Od jakiegoś czasu podglądam Twoje poczynania i muszę napisać, że niesamowite, nietuzinkowe miejsce stworzyliście. Pomysł na wzniesione rabaty w otulinie z piaskowca nabrał swoistego charakteru, niepowtarzalnego. Wszystkie elementy architektury ogrodowej są spójne, roślinność dopełnia całości. Brawo, powstaje wspaniałe miejsce i mogę sobie wyobrazić jaką dumą jesteście przepełnieni.
No co Ty! Dużo to ma Mała Mi i Marzenka
No nie trzy dni mnie nie było a tu tyle nadrabiania o slimorach gadaly ))) jak trawnik poka!
Kaska Ty mgwozdz do trumny wbijasz Niby mam duzo ...ale sie ubawiłam turlam sie Kaska Ty masz 100 sklepow w porownaniu do mnie ))))
Ja Cię rozumie, bo niby mam dużo, ale cały czas mi mało kwiatów
Kasienko kiedy zechcesz ale powiem Ci ze to patrzenie na fotki zle mi robi zaraz widze brak kancikow, chwasty, braki na rabatach, krzywo posadzone o ludkowie po co mi to bylo.......konwalniki jeszcze nie posadzone hehehe
Tak będziesz szukać aż wszystko zapełnisz ooooo Tak jak ja
Jolcia, pięknie masz, ze hej! Muszę się kiedyś do Ciebie wprosić na kawę i zobaczyć te cuda
Fajne połączenie tej jednorocznej szałwii z innymi roślinami. Pozdrawiam
Jolcia każdy ma swój styl i upodobania już tak jest U siebie sadź co kochasz a do mnie wpadaj na to co oko przyciąga hi hi buziam
Ta gra światła - genialne zdjęcia