Mieralka ale masz fajny avatarek, bużka sama się cieszy na jego widok
Hortensje mam trzeci rok więc mam nadzieję, że będą fajnie kwitły. One specjalnie są tak nisko przycięte ponieważ chcę je nisko prowadzić, nie mają być wielkie
A teraz odpowiedzi
-niskie trawki to silver sceptre
- żurawki kupowałam na początku zakładania ogrodu czyli 3 lata temu. Pewności co do nazwy nie mam...Marta Zielona robiła dochodzenie i wyszło, że to Shanghai.
-obserwowałam wczoraj podczas podmuchów wiatru i nic się nie dzieje
-szmatki u mnie brak
Gosia, powtórzę to co napisałam u Ciebie Ja po dwóch latach dopiero doszłam jaki tak naprawdę chce mieć ogród Przez dwa lata kokoszkowałam ale nie żałuję tego czasu i tych roślin.
Madziu dziękuję i nieskromnie powiem, że też mi się podoba
Wiele czytałam na temat obrzeży rabat...wiem, że kostka nie jest polecana a bardziej kancik jest wskazany...
Ja jestem bardzo zadowolona z granitu i trzymam kciuki aby również u Ciebie wyszło dobrze
Nie mam pojęcia, jak to nawadnianie będzie się miało do zużycia wody. Spróbuję jakoś to porównać.
Takie położone na ziemi wygląda wstrętnie, jak gruby kabel. Muszę trochę zakopać i zasypać korą.
Pięknie Kulki, żurawka i limki - połączenie idealne. Bardzo mi się podoba.
U mnie kostka na obrzeża właśnie sie kładzie. Oby z takim efektem jak powyżej.
Bo klient już ją oglądał i może weźmie. Jest zatem nadzieja, że jednak nie. I wtedy już jest moja. Jestem druga w kolejce
Jutro mamy wielką imprezę na wsi i nie bardzo mam czas dziś jeździć