Red baron w nogach jest i u mnie ... nie planowałam tego ... to był impuls... muszę tylko ... posadzić dalej coś o podobnym pokroju strzelistego ale zielonego bo w pobliżu mam golden tuffe ... może imperata zielona? o której czytałam ostatnio u nawigatorki
A ponieważ jestem niewyżyta ... wymyśliłam sobie mały remoncik
Masz jeszcze 100 worków kory?!! ... i zamierzasz to w tym sezonie rozlożyć?
Przeczytać takie słowa od posiadaczki ulubionego ogrodu - to jest coś!
Mam nadzieję, że mi sodówa nie odbije
Pewnie Ty Marzenko nie pamiętasz, bo do tylu osób wpadasz i wspierasz radą, ale ja wzięłam sobie mocno do serca to co mi napisałaś na 11 stronie wątku odnośnie rabat na froncie i wcieliłam w życie - tyle stron się naprodukowało od tego czasu, ale tamten wpis uważam za jeden z ważniejszych w tym wątku, naprowadziłaś mnie wtedy na właściwe tory.
Dziękuję Kochana i cieszę się, że mogłyśmy się poznać
u mnie dzieje się to samo, już też się przymierzałam do wysinania brązowych gałązek ale stwierdziłam że zostaną łyse tylko z żółtymi odnogami, nie wiem co zrobić
U mnie cyprysiki od środka zbrązowiały tak jak tuje - miałam właśnie pytać czy u kogoś jeszcze tak się dzieje.
A w ogóle to zastanawiam się czy te moje to będą "nana"
Czy cyprysiki można ciąć w ogóle?
Pokaz cosik jak to ogrodzenie wygląda. Wy pewnie będziecie wiedzieć o tych niedociągnięcia, ale na wizualny wygląd ogrodzenia pewnie to nie wpłynie i wszyscy i tak będziemy się zachwycać!
Moje wiśnie te co ciut się przebarwily to już zdążyły wylysiec, a w ogole to większość nadal zielona.