Na oba pytania tak
pięknie A różowy właśnie pasuje do czerwieni red barona- ona jest chłodna, bez odcieni żółtych. Jak dla mnie rb z różową szałwią i jeżówkami jak najbardziej. Danusi słuchaj
Slicznie Renia, powoli materiał na wizytówke sie zbiera długo mnie strasznie nie było a ty tu taką burzę mózgów urzadziłaś fiu fiu jak dla mnie projekt Juzi bardzo spójny
Asiu Po lewej jest sesleria tak? ... to chodzi Ci o trawkę po prawej, że powinna być też sesleria? Żywopłot Ci się nie widzi po prostu w tym zestawieniu roślin? tak?
Chyba zawsze myślą sobie to samo o nas ... najłagodniej rzecz ujmując "dziwacy"
Olu, A chciałoby Ci się narysować?
Iwonko wystarczyło pustaki wysunąć 2-3cm do przodu by powstał uskok do którego doszłaby folia a spływająca woda trafiałaby tam gdzie należy narysować schemat ? Twoje oczko wyłożone folią ?
Chyba wszyscy wyglądamy podobnie w ogrodach jak robimy zdjęcia Jak robiłam kiedyś z okna to samochody zwalniały Ciekawe co kierowcy sobie myśleli Pozdrawiam
Ale fajna burza mozgow moze cos odgapie
Juzia fajnie to wymyśliłaś
Na tym rysunku fajnie lacza sie bordowo-rozowe kolory-jeden przechodzi w drugi,a sesleria spaja reszre (bukszpanowe kulki przestaly byc "od czapy")
Tyle ze Renia na poczatku pisala ze najwazniejsze na.tej rabacie maja byc wlasnie seslerie i berberysy jak na inspiracji