No i co ja mam powiedzieć? ... powtórzę, że moim zdaniem czerwień i roż mi nie pasują ... jesli tam jest dużo słońca to wolałabym zamiast innego koloru róż dosadzić krwawnika czerwonego (u mnie nie blednie i nie jest wysoki) albo sprawdzone jeżówki (chyba nikt na forum nie skarży się na nie) ...
Bo gdyby nie trzeba było nawiązywać do czerwonych elementów elewacji zdecydowałabym się na róże różowe z szałwią, lawendą, ostróżkami, liatrą ... a i do nich pasują ciemnoróżowe i białe róże ... róże posadziłabym między bukszpanami ...
Wkurzam się na siebie bo nie mam posegregowanych wszystkich moich inspiracji ... muszę poświęcić trochę czasu na ogarnięcie pinta ... wtedy będzie dużo łatwiej podrzucić inspiracje
Aniu szkoda że wcześniej nie napisałaś Zostawiłem sobie tylko trochę a resztę rozesłałem po całej Polsce do dziewczyn W następnym sezonie ta rozplenica będzie rosła w wielu ogrodach
a wiesz że moja Tatiana dostała wczoraj od naszych znajomych dziurkacz w rózne kształty? uśmiałam sie że akurat wcelowali w to o czym myślałam to teraz mus bombki swoje zrobić, juz wymówki nie ma jutro do pepco lecę