Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. » Edycja postu

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

admete 20:06, 22 cze 2014

BASIA8 napisał(a)
Pozdrawiam niedzielnie. Piękne widoki u Ciebie w ogródeczku

Dzięki
Również pozdrawiam
admete 20:09, 22 cze 2014

Niedługo pojawią się nowe kwiatuszki

admete 20:11, 22 cze 2014

Pierwszy tytoń chyba też tuz tuż

Czy doczekam kwiatka passiflory?

admete 20:13, 22 cze 2014

admete 20:15, 22 cze 2014

Lewkonie

MalaGoska 21:39, 22 cze 2014

admete napisał(a)

To powojnik? Cudny... Jaka odmiana?
Danutka 21:41, 22 cze 2014

admete napisał(a)
Lewkonie

To nie fer moje dalej bez pąków a Twoje w pełnej krasie

Napad w OBI zrobiony pierwsza nie byłam ale za to 4 wózki lawendy przyjechały pani w sklepie mi powiedziała Chyba ktoś z OBI podczytuje wątek Izy Koniecznie musisz zobaczyć jej lawendę mam nadzieję że moja też taka będzie bo na razie malutka jest

U mnie też dziś ciągle pada i zmasowany atak nornic mam Nie wiem jak te małpy się dostały , wszędzie siatka na krety i nornice rozłożona i wczoraj koło ogrodzenia odkryliśmy dziurkę więc dziś w ruch poszła trutka i hektolitry wody. Nie dziwi mnie to skoro za ogrodzeniem pola uprawne ale dlaczego do mnie ??

Masz rację hortensje się rozrosną i zrobi się na rabacie za gęsto
W wolnej chwili zapraszam do siebie przyda mi się świeże spojrzenie i dobre rady

Takie pytanko mam w lesie obok Ciebie rosną graby?

Danutka 21:45, 22 cze 2014

admete napisał(a)
Niedługo pojawią się nowe kwiatuszki

Co to za kwiatek ?
Danutka 22:01, 22 cze 2014

admete napisał(a)

CZy możesz mi kiedyś zrobić fotkę połączenia żwiru z korą pliss Jestem ciekawa jak to wygląda , jest to oddzielone czymś?
Mam takie połączenia u siebie brak pomysłu jak to odgrodzić
Jak skończę powiększać rabaty to zainstaluje ekobordy ( na razie nie zdałoby to egzaminu bo ja ciągle usuwam trawę ) ale jak odgraniczyć korę od żwiru nie wiem

nicol21 12:33, 23 cze 2014

Długi weekend był od odpoczywania a nie od pracy
tak jak napisałaś, daj roślinom trochę czasu, bo potem będziesz musiała kupić działkę obok aby ten nadmiar wsadzić a nie wyrzucić. Będzie pięknie. pozatym, zostaw trochę miejsca przy ogrodzeniu, bo jak panowie będą je robić to poniszczą jak nie będą mieli się gdzie ruszyć.
Ogród masz dopiero co wsadzony, daj roślinom trochę czasu na rozrośnięcie się! Ja wróciłam po tygodniu i nie tylko trawa w pas, ale i moje mieczyki w pas Ciekawe czy Twoje dogonią moje

Dobrze, że dziewczyny Cie uspokoiły!!

a na tą rabatkę koło garażu, którą chciałabyś rozweselić kolorem, to może rozplenicę rubrum dać? Tyle że ona jest jednoroczna, no i trzeba by kupić dość spore sadzonki żeby zrobiły wrażenie. W ub roku kupiłam przez allegro, małe były i ich urok nijaki był.

Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies