Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. » Edycja postu

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

admete 09:35, 26 lip 2014

Busz pod oknem
I kolejna dalia

admete 11:46, 26 lip 2014

Pierwsza jednoroczna ostróżka

admete 12:16, 26 lip 2014

admete 12:20, 26 lip 2014

Danutka 21:36, 26 lip 2014

Piękny kwiat ma pasiflora Melduję że mój tytoń podrósł jak zrobię fotki to podeślę Ci Mam nadzieję że będzie równie piękny jak Twój U mnie ostróżki jednoroczne też zaczęły szaleć kolorem Zdjęcie robione w deszczu widać jak było mokro Cud że roślinki to znoszą

A łowy hmm.. no kupiłam kolejną trawkę
Poza tym mają jeżówki po 4 zeta przecenione ładne duże kwitnące i werbenę patagońską w tej samej cenie co poprzednio ale już nie skusiłam się Czekam jak moja nasionka wysypie W ogóle mają kilka trawek nowych ale nic dla mnie tzn. wiesz fajne są ale nie te których szukam( w Kostomłotach ). W Obi też fajne trawki kupiłam niebieskiego carex ale co dalej zabij nie wiem I carex everest a co Jednak te kilku dniowe opady zalały moje rośliny i nie wiem Twoja perowska też tak ma jak moja końcówki jej opadły
Nic mam nadzieję że podniesie się
Ach zapomniałabym Aga dasz namiar do tej kobietki od lampionów ?( tych które masz w salonie)
Pamiętam jak mówiłaś o lewkoniach też myślałam że będą kwitły ładnie i długo a to porażka jakaś normalnie
BASIA8 21:59, 26 lip 2014

Kolejną seteczkę przegapiłam najlepszego życzę i oczywiście wielu seteczek pięknego ogródeczka

nicol21 11:18, 27 lip 2014

Śliczne te busze masz!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Gardener27 14:49, 28 lip 2014

admete napisał(a)

Pamiętam jak trzymałaś tytoń w domu a później w szklarence a teraz .... zachwyca ! Na nastepny rok też chyba sobie go sprawię Ładnie by wyglądał z kosmosami

Doczytałem u Eweliny że goście Cię opuścili i bierzesz się za prace porządkowe Życzę lekkiej pracy

Pozdrawiam
admete 15:57, 28 lip 2014

Danutka napisał(a)
Piękny kwiat ma pasiflora Melduję że mój tytoń podrósł jak zrobię fotki to podeślę Ci Mam nadzieję że będzie równie piękny jak Twój U mnie ostróżki jednoroczne też zaczęły szaleć kolorem Zdjęcie robione w deszczu widać jak było mokro Cud że roślinki to znoszą

A łowy hmm.. no kupiłam kolejną trawkę
Poza tym mają jeżówki po 4 zeta przecenione ładne duże kwitnące i werbenę patagońską w tej samej cenie co poprzednio ale już nie skusiłam się Czekam jak moja nasionka wysypie W ogóle mają kilka trawek nowych ale nic dla mnie tzn. wiesz fajne są ale nie te których szukam( w Kostomłotach ). W Obi też fajne trawki kupiłam niebieskiego carex ale co dalej zabij nie wiem I carex everest a co Jednak te kilku dniowe opady zalały moje rośliny i nie wiem Twoja perowska też tak ma jak moja końcówki jej opadły
Nic mam nadzieję że podniesie się
Ach zapomniałabym Aga dasz namiar do tej kobietki od lampionów ?( tych które masz w salonie)
Pamiętam jak mówiłaś o lewkoniach też myślałam że będą kwitły ładnie i długo a to porażka jakaś normalnie

Faktycznie stoi ta woda u Ciebie .
Mam nadzieję że roślinki nie ucierpiały......

Ja na razie zakupy zostawiam na za jakiś czas a biorę się za odchwaszczanie.....2 tygodnie nic nie robiłam i niestety widac zaległości

Passiflora cudny kwiat
Byłam w sobotę w Krakowie w tikeju i ikei i przywlokłam trochę przydasi na taras min obeliski na passiflorę
admete 15:57, 28 lip 2014

BASIA8 napisał(a)
Kolejną seteczkę przegapiłam najlepszego życzę i oczywiście wielu seteczek pięknego ogródeczka

Dziękuję kochana