Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa. » Edycja postu

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

UrsaMaior 13:17, 08 gru 2016

Hahah ja bym dorzuciła jeszcze potrzebę, mniej lub bardziej palącą
Zielona 14:37, 08 gru 2016

Ursa - musiałam się zalogować zanim fotki znikną. Ta kuchnia jest boska!!!!! A jeśli wziąć pod uwagę datę jej powstania - MISTRZOSTWO!
I choć prywatnie preferuję inny styl, to moja loftowa Siostra, którą regularnie pytano, "kiedy te odrapane cegły będą wreszcie tynkowane", mieszka właśnie w takich klimatach. Sporo później niż Ty
Chylę czoła, Trendsetterko!
UrsaMaior 14:52, 08 gru 2016

Zielona, no dzięki, wszystkie po kolei mnie zawstydzacie
Ja już teraz też nie mieszkam w betonie, powiedzmy, że wróciłam do natury Pewne rzeczy jednak we krwi zostają - z forsą trochę lepiej niż wtedy, ale i tak wiele mebli mam wynalezionych na ulicy czy wyciągniętych z obórki sąsiadki, która do spalenia wywaliła Zawsze też zwracam uwagę na loftowe klimaty. Lubię wady, rysy, znaki czasu. Surowość. Dlatego też chętnie zaglądam do naszych "betoniarek"
leon60 15:01, 08 gru 2016

Ursa kuchnia mega ! uwielbiam takie klimaty
UrsaMaior 15:03, 08 gru 2016

Ola, dziękuję, u Ciebie też cichaczem przesiaduję i podglądam
polinka 18:33, 08 gru 2016

UrsaMaior napisał(a)

Takie lekcje to bardzo pozytywna rzecz Ja na przykład dowiedziałam się, że "dobry zwyczaj nie pożyczaj" po tym, jak pożyczyłam bardzo dobremu kumplowi praktycznie wszystkie oszczędności, a on klasycznie przestał mnie poznawać na ulicy. Na wakacje za granicę sobie pojechał, a ja przez kolejne pół roku miałam flautę w pracy i żyłam na jednym trójkąciku serka rozsmarowanym na 3 kawałkach chleba No i cóż, uważam, że pożyteczna lekcja, bo ja z natury jestem Matka Teresa i to wspomnienie może uchroni mnie przed czymś gorszym

O Matko, Iza nie zazdroszczę takich lekcji...Ostatecznie kolega oddał pożyczkę??
polinka 18:36, 08 gru 2016

Pszczelarnia napisał(a)
Polinko, ci co tak mówią, nie mają racji. Są ofiarami "kolorowej wesołości".

Nasza wiekowa ciocia powiedziała mojej siostrze, że jakaś bieda jej z okien patrzy, bo nie ma firanek a tylko zasłony. Do dziś sobie opowiadamy, jacy to my jesteśmy biedni, moje siostry i moi rodzice. I litujemy się zbiorowo nad sobą .

Jaki artykuł - moge przeczytać?

Ha, ha A ja właśnie trzeci dzień bez firanek i czuję się wprost wyśmienicie

polinka 18:41, 08 gru 2016

Kawa napisał(a)

wiem Poli wiem
nawet tu świeczuszkę masz z kokardeczką
to napisałam że każdy może sobie szary beton przyozdobić jak mu pasuje

a em się spodobała porowata strona Twoich gwiazd
i nawet je tą stroną poodwracał

Wiesz, zapomniałam co mam w avatarze i chwilę musiałam się zastanowić o jakiej kokardce piszesz
Cieszę się, że betony i Twojemu eMowi przypadły do gustu!
AniMa 18:41, 08 gru 2016

Poli czy wiesz, jak Ty mi serducho rozgrzałaś tym wpisem???A jezeli chodzi o "górę" to ktos od Ciebie i ode mnie tam czuwa...
Z tym zagladaniem sąsiadki to kolana mi zmiękły...ale weź to pozytywnie: musi im sie podobac, skoro po kryjomu patrzą, szczerze w oczy to pewnie ciężko prawdę przyznać
polinka 18:42, 08 gru 2016

Kawa napisał(a)

,to może z rozpędu i moją ogarniesz hę?

Nie ma sprawy Dostałam do testowania takie cudne ściereczki, że mogę firmę sprzątającą otworzyć