Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa. » Edycja postu

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 21:58, 05 lis 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ha M niech M sie nie przyzwyczaja kobieta zmienną jest

Przez zimę zrobię ściągę dla eMa, póżniej będę aktualizować
polinka 22:11, 05 lis 2014

gusiarz napisał(a)
Och Polinko - ale trafiłam na porównanie ... bosko wszystko wygląda! Jesień podobno będzie długo ciepła... jak miło, że można się podelektować ogrodem ciut dłużej niż kalendarz przewiduje )

Tak, to prawda, jesień w tym roku wspaniała i oby trwała jak najdłużej Może z wyjątkiem Bożego Narodzenia...troszkę śniegu i mały mrozik możemy sobie zażyczyć

Porównanie zrobiłam jak zaczęłam porządkować zdjęcia w kompie... W ciągu dwóch sezonów ten mój ogród troszkę już ze mną przeszedł ale bez niego zwariowałabym...

Ściskam Aguś
polinka 22:15, 05 lis 2014

Bogdzia napisał(a)
Bardzo ładne rabatki pokazałas a hortek masz niesamowitą ilosc. Pozdrawiam.

Bożenko cieszę się bardzo z Twoich odwiedzin

Hortek mam tylko 7 szt. ale jedne starsze, drugie młodsze i różne wysokości dają efekt jakby było ich więcej... Na wiosnę będzie radykalne cięcie, taki busz i poczochrany ogród jednak nie dla mnie
polinka 22:19, 05 lis 2014

Magda_ napisał(a)
fajnie trafiłam na ogrodowe "kalendarium". Dzięki takim zdjęciom widać jak wszystko fajnie się zmienia

Do porównania została jeszcze jedna rabata ale na niej zaszły najmniejsze zmiany...znaczy się, że od początku była najlepiej przemyślana
polinka 22:23, 05 lis 2014

Zimą jak będę miała nastrój do przeglądania rodzinnego albumu pokażę jak ten ogród wyglądał 30 lat temu...
gusiarz 07:24, 06 lis 2014

Och taaak Polinko - te 30 lat temu bardzo mnie ciekawi... wydaje mi się to wieki temu... a ja i tak mam więcej lat ... ale cicho, sza
leon60 07:51, 06 lis 2014

Świetne porównanie odwaliłaś kawał porządnej roboty a tu kolejne zmiany się szykują my ogrodniczki nie możemy się nudzić jestem w szoku, że to tylko 7 szt. hortek daje taki efekt
Pozdrawiam wietrznie
BusyBee 14:23, 06 lis 2014

Polinko dziękuję za linka o wiązaniu traw Fajnie to wygląda
A carexy czymś przykrywasz na zimę? ...czy walczą same?
polinka 18:37, 06 lis 2014

gusiarz napisał(a)
Och taaak Polinko - te 30 lat temu bardzo mnie ciekawi... wydaje mi się to wieki temu... a ja i tak mam więcej lat ... ale cicho, sza

Zdjęcia są czarno-białe i trochę zniszczone ale łany kwiatów można dostrzec Z tym wiekiem, niestety latek przybywa, ja też już dawno po 30
polinka 18:40, 06 lis 2014

leon60 napisał(a)
Świetne porównanie odwaliłaś kawał porządnej roboty a tu kolejne zmiany się szykują my ogrodniczki nie możemy się nudzić jestem w szoku, że to tylko 7 szt. hortek daje taki efekt
Pozdrawiam wietrznie

Ola, w tych 7 szt.. 3 są zeszłoroczne i one fajnie wyglądają 4 szt. jest tegorocznych i wnerwiają mnie na całego... mam nadzieję, że za wiosnę wyrównają się i utworzą prosty, jednolity szpaler