Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa. » Edycja postu

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

iwonadm 19:31, 14 lis 2014

witam masz bardzo piękny ogród
pozdrawiam chętnie będzie Cię odwiedzać
BusyBee 19:38, 14 lis 2014

polinka napisał(a)

Porady ogrodnicze i ogrody angielskie w tle...

To świetnie się zapowiada....uwielbiam angielskie klimaty w książkach...także wątki obyczajowe

Edit- poczytałam o Twoich kolorach....naprawdę nieźle widzę, że masz dużą potrzebę zmian...i chyba nie tylko o włosy chodzi
Mathildis 00:13, 15 lis 2014

Polinka dała spokój włosom i teraz na ogrodzie się wyżywa

Jak na dosyć niewielką rabatkę, Twoja przeszła niesamowicie dużo metamorfoz , ale trzeba przyznać, że efekt końcowy naprawdę godny zachwytu

Ty wzięłaś ślub po 14 latach bycia razem, a ja niedawno obchodziłam z eMem 14 rocznicę ślubu... śmiem twierdzić, że w podobnym wieku jesteśmy

Też tak macie, że zastanawiacie się ile to już krzyżyków??? Ja od pewnego czasu się w tym temacie gubię i muszę liczyć ile tu już właściwie na tym karku mam
polinka 06:43, 15 lis 2014

aga_pe napisał(a)

ano ba.....jakieś wianki będzie trzeba ukręcić

Świąteczny czas coraz bliżej
polinka 06:45, 15 lis 2014

iwonadm napisał(a)
witam masz bardzo piękny ogród
pozdrawiam chętnie będzie Cię odwiedzać

Iwonko witaj

Ogrodem to na razie ciężko nazwać ale powoli tworzę zieloną oazę spokoju

Zapraszam w wolnych chwilach
polinka 06:51, 15 lis 2014

BusyBee napisał(a)

To świetnie się zapowiada....uwielbiam angielskie klimaty w książkach...także wątki obyczajowe

Edit- poczytałam o Twoich kolorach....naprawdę nieźle widzę, że masz dużą potrzebę zmian...i chyba nie tylko o włosy chodzi

BusyBee książkę polecam z czystym sercem jako odstresowywacz jesienny.

Avatarek to moje ulubione zdjęcie ślubne Dobry fotograf to podstawa.

Z włosami dużo eksperymentowałam, teraz od kilku lat jestem w jednym kolorze choć znów kreci mnie blond...

Pozdrawiam
polinka 06:56, 15 lis 2014

Mathildis napisał(a)
Polinka dała spokój włosom i teraz na ogrodzie się wyżywa

Jak na dosyć niewielką rabatkę, Twoja przeszła niesamowicie dużo metamorfoz , ale trzeba przyznać, że efekt końcowy naprawdę godny zachwytu

Ty wzięłaś ślub po 14 latach bycia razem, a ja niedawno obchodziłam z eMem 14 rocznicę ślubu... śmiem twierdzić, że w podobnym wieku jesteśmy

Też tak macie, że zastanawiacie się ile to już krzyżyków??? Ja od pewnego czasu się w tym temacie gubię i muszę liczyć ile tu już właściwie na tym karku mam

Aniu, mały ogród to mogę zmieniać do upadłego tylko eM. się denerwuje, że nie może zapamiętać nazw roślin bo ciągle miejsce zmieniają. W ogrodzie mam tak jak w domu, co jakiś czas zmiany...

Reszta na pw.
Milka 07:00, 15 lis 2014

Avatarek super i jesienny ogród też
polinka 07:00, 15 lis 2014

Dzisiaj sobota. Wszystkim cieszącym się, że zobaczą swoje ogródki w dziennym świetle miłego i przyjemnego dnia Mój dopiero ujrzę w poniedziałek...ale dobrze, że prognozy są jeszcze optymistyczne to może nareszcie wsadzę cebulowe
Milka 07:01, 15 lis 2014

Dużo masz do sadzenia?