Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa. » Edycja postu

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 18:19, 07 mar 2015

Toszka napisał(a)

Kochanie, jestem przed wyjazdem na lotnisko
czyli zaczelam odliczanie
jedynie moja radosc maci perspektywa ujrzenia eMa (to tak by nawiazac do wczesniejszej rozmowy i by podkreslic, ze stala jestem w swojej wyliczance do czego tesknie)
Jesli tylko nie aresztuja mnie za czekoladowa kontrabande, to jutro juz pisze z polskimi znakami, czyli definitywne finito z belkotem

aaaa, dodam tylko, ze w tym roku, TU, jest o wiele zimniej niz w PL, ale dzis rano pod oknem odkrylam kepe zolciutkich jak kurczaczki krokusow i juz wiem, ze na 100% wiosna przyszla

no, tak to sie wywnetrznilam

Iwonko, cieszę się razem z Tobą, że wracasz U nas też już prawdziwa wiosna, w następnym tygodniu na Dolnym Sląsku zapowiadają nawet 15 st.

Szczęśliwego lotu i czekam na Ciebie jutro

A eM może Cię zaskoczy i będzie z kwiatkami czekał...
polinka 18:20, 07 mar 2015

Kuba napisał(a)
ale robi się go z węglanu wapnia którego w tamtym roku nie udało mi się nigdzie kupić

A na all. albo gdzieś w necie?
polinka 18:21, 07 mar 2015

leon60 napisał(a)

tego właśnie szukałam dziękuję !

Podziękowania nie dla mnie...
Madzenka 19:58, 07 mar 2015

polinka napisał(a)
Mam nadzieję, że Waldek z Madzenką nie będą mieli nic przeciw, ze tak to sobie kopiujemy...

Wiesz przecież , że to wiedza zapożyczona Od Agi
polinka 08:13, 08 mar 2015

Madzenka napisał(a)

Wiesz przecież , że to wiedza zapożyczona Od Agi

Dobrze, że mamy taką chemiczkę Wieloszkę
polinka 08:22, 08 mar 2015

Mimo, że od rana w pracy to uśmiech nie schodzi z mojej twarzy I nie tylko przez słońce, które pięknie świeci od rana i dzisiejsze święto ale przez materiał jaki mam w garażu...

W piątek eM.podpytywał ile ma czasu na zrobienie ogrodzenia? Odpowiadam, że najlepiej jak najszybciej bo chciałabym zaczynać rewolucję. Podał kilka ważnych powodów dla których inwestycja może przeciągnąć się w czasie...Myślę sobie , no to może w maju się wyrobi...Lekka załamaka i nerw...

Wczoraj wracam z pracy, eM. ciągnie mnie do garażu i pokazuje panele na ogrodzenie Ach, piękniejszego prezentu na Dzień Kobiet nie mogłam sobie wymarzyć

Dziewczynki kochane, życzę Wam aby każda z Was otrzymała dzisiaj taki prezent, który będzie wywoływał wspaniały uśmiech w sercu i na twarzy

Kacha123 08:42, 08 mar 2015

Paulinko super! Cieszę się! Dla mężusia wielkie brawa
leon60 09:58, 08 mar 2015

Nasze kochane pracusie nigdy nas nie zawodzą
Buziaki
polinka 10:10, 08 mar 2015

Kasia przekażę eMowi

Ola mamy szczęście do eMów Opowiadałam dzisiaj koleżance jaką wielką radość eM. mi wczoraj zafundował...popatrzyła się na mnie jak na wariatkę i mówi, że ona by się obraziła za taki prezent...
stychaz 10:55, 08 mar 2015

polinka napisał(a)
Kasia przekażę eMowi

Ola mamy szczęście do eMów Opowiadałam dzisiaj koleżance jaką wielką radość eM. mi wczoraj zafundował...popatrzyła się na mnie jak na wariatkę i mówi, że ona by się obraziła za taki prezent...

Domyślam się