Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa. » Edycja postu

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

JoannA 20:08, 27 lis 2013

polinka napisał(a)
Ja też, ja też Tylko jak przypomnę sobie zeszłoroczne święta to wszystkiego można się spodziewać. Boże Narodzenie wiosenne a Wielkanoc śnieżna
Ja dzisiaj przepadłam na pintereście dziewczyn i zastanawiam się kiedy znajdę czas aby zrobić wszystkie te cuuuda. Jutro jadę do lasu do mech i zaczynam działać. Pierwszy będzie stroik adwentowy i cosik na drzwi

Polinko, zabiegane jesteśmy, praca pochłania większość czasu, ale na dekoracje mus coś wykroić
A może gałązki brzozowe na wianek uda Ci się znależć coś takiego chodzi mi po głowie
http://www.tulka.pl/archives/427
A dodatki w domu zawsze się znajdą
polinka 11:06, 28 lis 2013

Joasiu wianuszek przepiękny, kręcą mnie właśnie takie naturalne, swojskie klimaty Fajnie, że jest pokazany krok po kroku. Szczerze mówiąc prawie nigdy nie mam nic gotowego, kupnego, zawsze staram się sama zrobić wszystkie dekoracje. A, że czasami jest to nie do końca takie efektowne i zachwycające jak na półkach sklepowych... Najważniejsze, że praca nad nimi daje mi radość i odprężenie
gusiarz 16:27, 29 lis 2013

Polinko... macham . Moja bratowa uwiła podobny wianuszek... ale on był tak fajnie rozczochrany - gałązki nie były tak grzecznie powiązane - te końce sterczały. Pozdrówka
gusiarz 20:23, 29 lis 2013

Polinko... ja w sprawie wianków Znalazłam u Gabisi... więc podrzucam Tobie klik

a tu moje pinterki - xmas... tam są również wianuszki klik

Buziam
polinka 15:43, 30 lis 2013

Aguś u Gabisi byłam już a Twojego pinteresta zaraz odwiedzę Dzięki wielkie za info
Ściskam weekendowo
polinka 15:54, 30 lis 2013

Miał być wianuszek adwentowy, jest stroik

polinka 15:58, 30 lis 2013

I mały akcent przedświąteczny na drzwiach wejściowych

Proszę nie zwracać uwagi na suche chabazie odbijające się w szybie

gusiarz 16:18, 30 lis 2013

Polinko... masz rękę do motania stroików Pięknie Ci to wyszło!! Niczego nie ma w nadmiarze... a sysunie z zielonością... naprawdę podoba mi się . Ja dzisiaj sprzątam kuchnię... tak od deski do deski... nie za bardzo to lubię, ale w tym roku nawet mi idzie ... i co chwilę robię małą przerwę na O. i na Pin... od razu robota milej leci ...
PS
Mam plan. Plan na stroik. Mam badylki z liliowców... i chcę je pomaziać farbą, i między dwie deseczki wcisnąć, plus meszek i może sysyunia... będę dumać
JoannA 16:23, 30 lis 2013

Polinko, pięknie to wyszło. Masz talent do dekoracji. Ta na drzwiach bardzo oryginalna. Chabazi nie widać bo moja uwaga skoncentrowana na dekoracji
Ja kupiłam gotowy wianek, brakuje mi czasu i odwagi też. Boję się że mi jakiś dziwoląg wyjdzie.
pozdrowienia przesyłam
polinka 16:32, 30 lis 2013

Aguś dzięki za pochwały, ja wiem, że to nie jest idealnie wykonane i efekt mógłby być lepszy ale radość i satysfakcja jaką mi daje praca nad takimi pierdółkami jest ogromna
Najważniejszy jest pomysł a te czerpię w tym roku z Waszych pinterestów
Uważaj jak będziesz zbierać mech, mnie w czwartek Straż Leśna skontrolowała w lesie czego ja tam szukam?! Nawet zaglądali w reklamówkę czy oby na pewno mam tylko mech

Czekam na efekt realizacji Twojej dekoracji, dla mnie wszystko co jest z naturalnych materiałów i drewna jest zachwycające