Skoro jest zdjęcie to będzie i pytańko Jaka szeroka jest ta rabatka tuje hortensje jeżówki selseria? KF jak zakwitnie to jest wyższy od hortensji? Masz może jakieś hortensje a za nimi lub w tej samej lini jakieś miskanty?
Wiem że po głowie chodziły Ci fale a wygrały kreski Dlaczego? jakiś powód? Chodzą mi po głowie proste linie (ale w rzeczywistości są fale) i cały czas myślę o Twoich początkach Przy koszeniu chyba lepsze fale, ale mój eM stwierdził że prosty ogród wygląda na bardziej zadbany
Będzie dużo pytań o trawki różne w zamian mogę body prasować
Od pnia tuji do brzegu jest chyba 2 metry. KF jest wyższy od hortensji ale one jeszcze młode kiedyś powinno się wszystko wyrównać. Nie mam nigdzie miskantów za hortensjami, do takiego układu potrzeba bardzo dużo miejsca i wysokich traw.
Fale były na topie tylko chwilowo jak nie miałam w planach jeszcze przeróbki całego ogrodu a jedynie dopasowanie przedogródka do reszty. Po decyzji wiedziałam że tylko i wyłącznie proste linie, miało być nowocześnie Jak dla mnie kosi się lepiej po liniach prostych.
Pytaj o co chcesz a ciuchy i tak ''prasuje'' suszarka
Ja to wiecznie coś przegapię. Zajrzałam, pooglądałam wspomnienia lata i jesieni. Powzdychałam jak pięknie. Całe szczęście że ktoś wspomniał o Księżniczce.
Wielkie gratki Ola.
Masz lub miałaś molinie variegata z jeżówkami coconut lime o ile dobrze pamiętam jak coś przekręciłam to wybacz Jak masz je posadzone co ile??
Jaką trawkę byś posadziła od strony południowej wzdłuż kostki brukowej Będzie to pas 60-70 cm na 5 metrów Myślałam o molinii moorhexe, edidth dudszus a może selseria, a może idę złą drogą? Ja niestety o trawach mam wiedzę żadną kiedyś mi się nie podobały a terach chce ich dużo ..... Napisz co wystrzyma w takich cieplutkich warunkach