Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Makowo na Kociewiu » Edycja postu

Makowo na Kociewiu

makkasia 20:44, 10 mar 2014

Kondzio napisał(a)
ja juz po przycinalem

Kondzio poczekam jeszcze troszeczkę ... przy okazji ściskam
Kondzio 20:46, 10 mar 2014

makkasia napisał(a)

Kondzio poczekam jeszcze troszeczkę ... przy okazji ściskam
ja tez hi hi
Zielona 20:51, 10 mar 2014

Kasiu - właśnie zapisałam sobie fotkę Twojej kotki. Idealna modelka, którą by należało namalować! Może spróbuję... Pozdrawiam i życzę, by to była ostatnia Twoja zdrowotna niemoc kończąca zimowy czas. Obyś weszła w sezon ogrodowy zdrowa i uśmiechnięta
makkasia 20:55, 10 mar 2014

patyczki żyją

Wszyscy mają nowe kulki
mam i ja

kulki pójdą do donic a stożek do gruntu ...juz wiem gdzie
makkasia 21:13, 10 mar 2014

Zielona napisał(a)
Kasiu - właśnie zapisałam sobie fotkę Twojej kotki. Idealna modelka, którą by należało namalować! Może spróbuję... Pozdrawiam i życzę, by to była ostatnia Twoja zdrowotna niemoc kończąca zimowy czas. Obyś weszła w sezon ogrodowy zdrowa i uśmiechnięta

Maja śpi teraz w swoim koszyku i nawet nie wie, że jest Topmodel Marto dziękuję bardzo, oby życzenia się spełniły... w następnym sezonie sie zaszczepię A w ogrodzie rozkręca się i pogoda piękna daje pozytywnego kopa i siłę Federer gra, oglądasz ?
ściskam
Magda70 21:26, 10 mar 2014

makkasia napisał(a)

za wcześnie hi, hi

Ja też jeszcze nie przycięłam....dalej kwitną moje wrzosy
Magda70 21:28, 10 mar 2014

Zielona napisał(a)

Marta....Ty malujesz?? O matuchno...zdolna bestia z Ciebie
A kicia ślicznie zza płotka wygląda..
makkasia 21:45, 10 mar 2014

Magda70 napisał(a)

Marta....Ty malujesz?? O matuchno...zdolna bestia z Ciebie
A kicia ślicznie zza płotka wygląda..

Marta jest wszechstronnie uzdolniona ...czekam na wernisaż
Zielona 22:28, 10 mar 2014

Magda - malujesz to za dużo powiedziane... czasami coś popełnię patrząc na wybrany obrazek... Kicia Kasi to fajny obrazek

Kasiu
Roger jest najlepszy. Nawet jeśli wieszczą koniec Jego kariery, to dla mnie jest NAMBER ŁAN Bo to chodząca klasa. Mój Mąż miał okazję przeprowadzić z Nim prawie godzinny wywiad. który potwierdził, że to mądry, elegancki i kulturalny Facet.

PS Kiedy wsadziłaś patyczki? Może i ja swoje przytargam i taki szklarniany klimat im stworzę...? Moczyłaś w ukorzeniaczu? Wybacz, jeśli pisałaś o tym wcześniej, ale tyle osób posadziło patyki, że gubię się co u kogo czytałam.
makkasia 23:30, 10 mar 2014

Zielona napisał(a)
Magda - malujesz to za dużo powiedziane... czasami coś popełnię patrząc na wybrany obrazek... Kicia Kasi to fajny obrazek

Kasiu
Roger jest najlepszy. Nawet jeśli wieszczą koniec Jego kariery, to dla mnie jest NAMBER ŁAN Bo to chodząca klasa. Mój Mąż miał okazję przeprowadzić z Nim prawie godzinny wywiad. który potwierdził, że to mądry, elegancki i kulturalny Facet.

PS Kiedy wsadziłaś patyczki? Może i ja swoje przytargam i taki szklarniany klimat im stworzę...? Moczyłaś w ukorzeniaczu? Wybacz, jeśli pisałaś o tym wcześniej, ale tyle osób posadziło patyki, że gubię się co u kogo czytałam.

No i Wygrał
patyczki wsadziłam 5 dni temu a po 2 dniach pokazały się zielone kiełki. Nie maczałam w ukorzeniaczu bo go nie mam. na razie a patyczki było trzeba wsadzić. O patyczkach czytałam gdzieś na forum ...może u Danusi, że trzeba przykryć folią ( nie szczelnie ale tak aby miały bardziej wilgotno) i trzymać w cieplejszym miejscu. Też w taki sposób rozmnażam po raz pierwszy do tej poru robiłam odkłady, zobaczymy co będzie ?