Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Makowo na Kociewiu » Edycja postu

Makowo na Kociewiu

Magda70 14:16, 29 maj 2014

makkasia napisał(a)

Ależ piękny widok...Kasia... Ja też tam chcę...
Margarete 15:38, 29 maj 2014

makkasia napisał(a)

Alez tam pieknie.............
Poza innymi atrakcjami na pewno nacieszyłaś oczy cudnymi widokami............i słońce, i morze...........eh.........zazdroszcze, szczególnie dzisiaj, jest szaro, buro, jesiennie jakby to nie był koniec maja...............
malgorzata_s... 16:30, 29 maj 2014

Nadrobiłam wszystko Cudna wycieczka, cudne fotki i ogród też cudowny Macham z deszczowych gór. Podobno tylko u was nie leje
Zielona 16:34, 29 maj 2014

No i jakby Makowych widoków mało było, to jeszcze Rodos się trafiło... ech.... idealne fotki na dzisiejszą słotę
reni 20:41, 29 maj 2014

Cudne widoki,pozdrawiam
makkasia 21:19, 29 maj 2014

Kondzio napisał(a)
Zdjecia obłędnie szczególnie to ostatnie

dziękuję uwielbiam te klimaty...cóż czas inaczej tam płynie
makkasia 21:34, 29 maj 2014

Magda70 napisał(a)

Ależ piękny widok...Kasia... Ja też tam chcę...

Magda już za chwilę, już za momencik znowu będzie ciepło i nigdzie nie będzie nam się chciało jechać
Nasze plaże najpiękniejsze są tylko nie zawsze słoneczne i ciepłe a zieleń majowa niezwykła
Wkleiłam dzisiaj te zdjęcia bo tyle się działo w ogrodzie po powrocie w tych pięknych majowych dniach, że greckie klimaty nie robiłyby żadnego wrażenia
makkasia 21:39, 29 maj 2014

Margarete napisał(a)

Alez tam pieknie.............
Poza innymi atrakcjami na pewno nacieszyłaś oczy cudnymi widokami............i słońce, i morze...........eh.........zazdroszcze, szczególnie dzisiaj, jest szaro, buro, jesiennie jakby to nie był koniec maja...............

Już napisałam Magdzie, że chciałam wprowadzić wakacyjne klimaty wszędzie zimno, ale zaraz będzie ciepło !!! już jutro będzie lepiej
baraga1904 21:42, 29 maj 2014

...juz za chwileczkę, już za momencik tylko niech minie ta pogoda to i u nas będzie lato... tylko morza i ośmiorniczek brak...
makkasia 21:42, 29 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Nadrobiłam wszystko Cudna wycieczka, cudne fotki i ogród też cudowny Macham z deszczowych gór. Podobno tylko u was nie leje

Małgosiu u mnie było ciemno, zimno, buro i ponuro coś tam siąpiło ale, żeby lało to nie tylko cały czas prawie mżyło. Jutro ma sie poprawiać, bo już wieczór się różowił także liczę na ładny weekend