Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Makowo na Kociewiu

Makowo na Kociewiu

makkasia 21:47, 29 maj 2014

Zielona napisał(a)
No i jakby Makowych widoków mało było, to jeszcze Rodos się trafiło... ech.... idealne fotki na dzisiejszą słotę

Martuś a co ja miałam miałam Rodos pokazywać jak było 30 stopni i w ogrodach klejnoty czosnkowe, tulipanowe, i zielenie, że w głowie się kręciło ?? Nasza wiosna jest piękniejsza, jak jest wiosną
Od jutra będzie lepiej
makkasia 21:48, 29 maj 2014

reni napisał(a)
Cudne widoki,pozdrawiam

dzięuję i ściskam
makkasia 21:53, 29 maj 2014

baraga1904 napisał(a)
...juz za chwileczkę, już za momencik tylko niech minie ta pogoda to i u nas będzie lato... tylko morza i ośmiorniczek brak...

Morza nie brak ...tylko jego ciepła, często kąpie się w naszym Bałtyku i wierz mi, że czasami jest OK
ale rzeczywiście takich suszonych oktabusów na słońcu brak
Zielona 21:56, 29 maj 2014

makkasia napisał(a)

Martuś a co ja miałam miałam Rodos pokazywać jak było 30 stopni i w ogrodach klejnoty czosnkowe, tulipanowe, i zielenie, że w głowie się kręciło ?? Nasza wiosna jest piękniejsza, jak jest wiosną
Od jutra będzie lepiej

A spryciula! Asa w rękawie na szarugę trzymała Dobra taktyka. Wszyscy ogrzali się w słonecznych fotkach z Rodos
Agania 21:56, 29 maj 2014

Oglądam cofając się wstecz i tak pomyślaam, że byłaś w Grecji, podziwiam foty z ogrodu

to szczególnie piękne zestawienie, fota i tło, bardzo oryginalne

Meble z palet, nie pomyślałabym, ale gratuluję pomysłu i talentu, wyglądają fantastycznie

Znasz polskie powiedzenie, na to gdzie byłaś na wakacjach..................no jak to gdzie, na RODOS, czyli

Rodzinne ogrody działkowe otoczone siatką.................mnie czekają

Pa
makkasia 22:08, 29 maj 2014

I wieczorny meldunek:
Dzisiaj pocięliśmy piankę tapicerską na poduchy, na paleciak - nożem kuchennym.
Wyszło jak wyszło ale nie jest tragicznie pokrowce na piankę już się szyją . Jutro przyjadą kamyczki, i jak będzie normalna majowa pogoda do zrobi jutro placyk pod paleciak ... i co tam, weekend !!!
Jadę w sobotę z moją wnuczką Agatką do Teatru Muzycznego na pierwszy w jej życiu spektakl jest to dla mnie niesamowite wyróżnienie, że to właśnie ze mną i moim M zobaczy pierwszą sztukę
Dobranoc

makkasia 22:10, 29 maj 2014

Zielona napisał(a)

A spryciula! Asa w rękawie na szarugę trzymała Dobra taktyka. Wszyscy ogrzali się w słonecznych fotkach z Rodos

Widzisz Pan jaki chitrus ...
Zielona 22:13, 29 maj 2014

makkasia napisał(a)
I wieczorny meldunek:
Dzisiaj pocięliśmy piankę tapicerską na poduchy, na paleciak - nożem kuchennym.
Wyszło jak wyszło ale nie jest tragicznie pokrowce na piankę już się szyją . Jutro przyjadą kamyczki, i jak będzie normalna majowa pogoda do zrobi jutro placyk pod paleciak ... i co tam, weekend !!!
Jadę w sobotę z moją wnuczką Agatką do Teatru Muzycznego na pierwszy w jej życiu spektakl jest to dla mnie niesamowite wyróżnienie, że to właśnie ze mną i moim M zobaczy pierwszą sztukę
Dobranoc

Kasiu - w takim razie udanego spektaklu. Moje Córki uwielbiają Teatr Muzyczny. Wnusi na pewno się spodoba. Dobrej Nocy
makkasia 22:16, 29 maj 2014

Agania napisał(a)
Oglądam cofając się wstecz i tak pomyślaam, że byłaś w Grecji, podziwiam foty z ogrodu

to szczególnie piękne zestawienie, fota i tło, bardzo oryginalne

Meble z palet, nie pomyślałabym, ale gratuluję pomysłu i talentu, wyglądają fantastycznie

Znasz polskie powiedzenie, na to gdzie byłaś na wakacjach..................no jak to gdzie, na RODOS, czyli

Rodzinne ogrody działkowe otoczone siatką.................mnie czekają

Pa

mnie całe lato też
Aganiu za zdjęcie pochwała od Ciebie to miód na moje serce ...ach ta próżność
Meble mam nadzieję dopiero będą tak wyglądać
Lukas 22:52, 29 maj 2014

Uff miałem sporo zaległości, chyba nadrobiłem
Meble z palet świetnie wyglądają, chyba będę musiał je zgapić od Ciebie..