Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Makowo na Kociewiu » Edycja postu

Makowo na Kociewiu

makkasia 21:03, 23 lut 2015

I takie tam

makkasia 21:12, 23 lut 2015

Koty też poczuły wiosnę

wesołe bratki

makkasia 21:24, 23 lut 2015

Mala_Mi napisał(a)
Chora nie chora, pracować trzeba.. Ale na dziś koniec...
I tak sobie myślę, jak fajnie jak dziecko później zaczyna chodzić.. rok to już trochę rozumne i łatwiej upilnować.. nie to co mojego diabełka. Urwał co było do urwania... bo szybciej chodził niż nauczył się używać szarych komórek.
Ale już jest fajny.. rozumie słowo nie.. a że nie zawsze się posłucha to inna bajka Skończył fazę"dać" ... jak dobrze.. bo doprowadzało to do szału.. nieważne co.. ważne że "dać" ma znaczenie. Jak mantra... Teraz jest faza na chowanie i mówienie po schowaniu "nie ma" i te ręce rozkładane przy tym na boki.. ze śmiechu to leże. Zwłaszcza jak sobie schowa coś tam do szufladki nie tej co miała być, zagląda.. a tam faktycznie nie ma. Ale zdziwienie..... piszę i śmieję się na cały regulator sama do siebie.. No i będę duble babcia

Bardzo się cieszę, że będziesz miała to szczęście i będziesz podwójną Babcią Aniu, gratuluję rodzicom
Za mną 4 dni babciowania dzień i noc i jestem baardzo zmęczona ale też pozytywnie podładowana i jeszcze jedno... strasznie teraz smutno bez Frania
Franio jest teraz w fazie nie kończących sie powtórek i w fonii i wizji i w niespodziankach
makkasia 21:28, 23 lut 2015

Mirka napisał(a)
Przydała by się fotorelacja z siania Tojeści lub inna jakasś fotunia jak ona się ma teraz

Mirko zrobię zdjęcie jutro
Ale u Ciebie się dzieje zasiewowo szoook !!!
makkasia 21:30, 23 lut 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu ja w ogrodzie lód tłukę puki co

Widziałam ...choć lód to krokusy Ci kwitną ...a u mnie nawet pączkow nie mają tylko listki
Agnieszka_B 21:33, 23 lut 2015

Ladnie u ciebie jak zawsze, az mi się chce już moimi donicami zająć

Kociara jestem - koty mam w domu , w pracy a i tak chetnie jeszcze twoje popodgladam.
makkasia 21:34, 23 lut 2015

Borbetka napisał(a)
Wielka ta nasza Polska, że takie różnice są. U mnie czuć wiosnę, ale dzisiaj w nocy przymrozek był. Pogoda w taką kratkę, jak świeci słońce w dzień, to mrozi w nocy, jak jest zachmurzone i "bura szmata", to cieplej. Ot, takie zimowe fronty.

Musisz przyznać jednak, że to co jest w całym naszym kraju to zimą nazwać nie można i dzięki bogu Baaardzo sie cieszę i nie chciałabym aby marzec był równie łaskawy
makkasia 21:34, 23 lut 2015

coś namieszałam
makkasia 21:38, 23 lut 2015

Iwk4 napisał(a)
Kasiu, wyczytałam u Karola, że hosty potwory będziesz dzielić. Gdybyś miała za dużo po podziale, to ja się już uśmiecham do ciebie, bo u mnie też ich brak. Nawet osobiście będę mogła odebrać, gdyby co
Pozdrawiam

Iwonka to ja się postaram i na pewno będe dzielić i wtedy mus do mnie przyjechać!!!
Kochana już się cieszę !!!
Gardener27 21:41, 23 lut 2015

Piękna wiosna w donicach U mnie jeszcze za zimno na takie szaleństwa
Tak się zastanawiam skąd wy bierzecie ten mech ?
U mnie bratków jeszcze brak Nawet na giełdzie kwiatowej nie ma

Pozdrowienia zostawiam