van ejk są wcześniejsze od Minuet dolls. Minuet zaczną kwitnąc po przekwitnięciu van ejk, Kolory van ejk truskawka ze śmietaną dolls określany jako magneta ale jest bardzo żaruwiasty Gdyby kwitły w tym samym czasie zgrzytało by chyba
Przepraszam, że tak późno odpowiadam Małgosiu.
1)W tym roku walczyłam do tej pory dwa razy mlekiem ale ostatnio pryskałam Topsinem - wstrzymało to trochę grzyba ale po ostatnich chłodach i deszczach dalej rośliny chorują ale zrezygnuję już z chemii i zostawię grzyba jesieni. Genia też choruje niestety .
2)Kawa Resztki kawy są bogate w wiele składników mineralnych. Zawierają, między innymi spore ilości fosforu, potasu, magnezu i miedzi oraz azot, który wolno uwalnia się w miarę rozkładu, przez co kawa działa jak nawóz o przedłużonym działaniu.Ponadto intensywny i specyficzny zapach kawy skutecznie odpędza robale i inne pasożyty roślin. W tym sezonie do zasilania róż używałam tylko kawy i skórek bananów
Ja już w tej jesieni to tylko dokupić krokusy muszę bo Janina i L trochę na mnie zarobiła
ściskam
Doniu, Ewik, Juziu, Ando dziękuję baardzo
Ostatnio Makowo zaniedbane podobnie jak forum jedynie co zrobiłam to kupiłam cebule.
wstawiam Larissę bo zachwyca mnie o tej porze w upały była nieładna.